Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici despre divortul Andreei Marin: "Tuncay se simtea agresat"

Inedit

Mihai Voropchievici despre divortul Andreei Marin: „Tuncay se simtea agresat”

Cum s-a ajuns la divortul dintre Andreea Marin si Tuncay Ozturk? Este intrebarea care sta pe buzele tuturor de cateva ore. Numerologul Mihai Voropchievici are cateva explicatii despre acest subiect.

„Fiecare om are niste vibratii numerologice. Aceste numere au niste conotatii. Daca esti interesat sa stii sa le cunosti, poti preveni rupturile. Tuncay a intrat in zona anului 2 personal. Show-ul a inceput de anul trecut la ei. Anul asta automat au intrat pe o zona de ruptura.

„El se simtea agresat”

Andreea are un an 7, e un bilant intim, al tau, fata in fata cu Dumnezeu. Anul 7, in general, aduce insingurare, solitudine… El se simtea agresat si de aici au crescut tensiunile. Amandoi sunt nascuti in semnul tigrului in zodiacul chinezesc.

CITESTE SI: Andreea Marin sare in ajutorul unui baiat de 14 ani care a suferit 25 de operatii! Afla-i povestea dramatica!

74 e anul nasterii Andreei, deci este tigru de lemn, iar 87 e anul lui Tuncay, tigru de foc. Focul arde lemnul. El, nascut intr-un an de foc, e total diferit de tigrul nascut intr-un an de lemn. El e uite la maine, dar magnetic. Andreea e fericita si in continuare. E un Capricorn, e puternica. Are in permanenta admiratori si posibilitati.

Anul viitor va fi in cautari, peste doi ani nu va fi cazul, ci peste 3 ani abia intra intr-un ciclu nou. Amandoi vor fi nestatornici in dragoste. Andreea e la a treia casnicie. Ea e nascuta pe 22. Eu ii numesc plutocrati. Sunt oameni puternici si se axeaza in special pe o zona materiala, pragmatica. Sunt persoane dificile, ambitioase. Iubesc sau detesta, nu au cale de mijloc”, a declarat Voropchievici la TEO SHOW.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top