Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Ce se intampla daca iti speli fata cu ulei de cocos si bicarbonat de sodiu

Beneficiile uleiului de cocos si ale bicarbonatului de sodiu sunt deja cunoscute, insa nu stiai cat de bune sunt daca le folosesti impreuna.

In fiecare zi, trebuie sa iti cureti fata foarte bine pentru a evita imbatranirea prematura. Ridurile fine si acneea apar atunci cand nu te preocupi intens sa folosesti cele mai bune produse, adaptate special pentru tenul tau.

Din pacate, produsele care se gasesc in magazine sunt pline de chimicale si de parabeni. Folosite pe termen indelungat, aceste produse duc la probleme grave ale pielii.

In cazul in care cauti o solutie naturala si care sa iti faca fata ca de bebelus, poti incerca sa folosesti ulei de cocos si bicarbonat de sodiu.

Poate fi folosit ca antiacid – calmeaza arsurile stomacale si balonarile. O lingurita de bicarbonat de sodiu se amesteca cu un pahar de apa.

Cum se curata corect pensulele de machiaj. Iata cea mai simpla metoda

De asmenenea, este un bun antiperspirant. Se aplica sub forma de pudra la subrat, pentru a evita mirosurile neplacute.

Daca vrei dinti albi si sanatosi, tot bicarbonatul de sodiu este de ajutor. Este recomandat ca o data pe saptamana sa te speli pe dinti cu bicarbonat – elimina bacteriile din gura, previne aparitia cariilor, curata dintii patati.

Bicarbonatul in cada ajuta si la inlaturarea iritatiilor pielii. Gargara cu o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu in apa iti improspateaza respiratia, dar si previne aparitia aftelor bucale si ajuta la vindecarea lor.

Poti folosi uleiul de cocos pe intregul corp ca hidratant, este foarte bun pentru hranirea pielii si prevenirea acneei. Multi folosesc uleiul de cocos pentru prevenirea aparitiei ridurilor, ca hidratant pentru fata.

Combina cele doua ingrediente in proportie de 2:1, doua parti de ulei de cocos si o parte de bicarbonat de sodiu daca ai pielea sensibila, iar daca ai tenul care are nevoie sa fie exfoliat, prepara un amestec in proportie 1:1.

Pune doua linguri de bicarbonat de sodiu intr-un bol si adauga uleiul de cocos. Amesteca cele doua ingrediente, pana cand se formeaza o pasta, care va incepe sa se topeasca la temperatura camerei. Spala-ti fata, frecand usor, in miscari circulare, evitand insa zona ochilor. De asemenea, poti lasa amestecul pe fata timp de cateva minute, inainte de a te clati cu apa rece.

Repeta acest tratament pentur o saptamana si vei observa rezultatele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top