Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bune filme de dragoste din 2016

Stil de viata

Cele mai bune filme de dragoste din 2016

Dragostea e sentimentul care ne inalta, care ne umanizeaza. Nu putem trai fara iubire, iar atunci cand nu avem parte de ea, filmele de dragoste reprezinta refugiul perfect. Iti prezentam cele mai bune filme de dragoste din 2016, pe care le puteti vedea singure sau impreuna cu partenerul de viata, intr-o seara friguroasa sub plapumioara cu un ceai fierbinte pe noptiera.

Iata cele mai bune filme de dragoste din acest an, conform voturilor romanilor de pe site-ul cinemagia.ro:

Julieta

Trebuie sa vezi filmul asta din doua motive: 1. e produs de Pedro Almodovar; 2. joaca Emma Suarez (pe care daca inca nu o cunosti, o vei descoperi in film si o vei adora). Filmul spune povestea Julietei, o femeie din Madrid care si-a pierdut sotul. Fiica ei a implinit 18 ani si a decis sa plece de-acasa fara sa dea vreo explicatie. Julieta face tot ce poate sa o gaseasca si descopera ca isi cunoaste prea putin fata.

CITESTE SI: Lista filmelor inspirate din intamplari adevarate

Inainte sa te cunosc

Filmul este inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes si spune povestea lui Lou, o tanara dintr-un oras in care iti spui non-stop ca speranta la o viata buna moare ultima. Lou il cunoaste pe Will, un barbat de succes ajuns in scaunul cu rotile, iar de aici incepe cea mai frumoasa poveste de iubire din cate ai vazut. Din distributie fac parte Emilia Clarke, Vanessa Kirby si Sam Claflin.

Cum sa fii singur si fericit

„How to be single” este o comedie romantica de zile mari. Dakota Johnson („Cele 50 de umbre ale lui Grey”) este surprinsa in ipostaze in care te regasesti si tu. Dakota joaca in film rolul unei tinere moderne, iar ticul ei verbal te va molipsi imediat. Vei spune „Oh my God” dupa fiecare 5 minute, cu cat vei patrunde mai mult in lumea singuraticilor din New York.

Alegerea

In regia lui Ross Katz, „The choice” spune povestea lui Travis, un barbat care nu reuseste sa scape de dragostea adevarata pana cand in casa vecina apare Gaby, o tanara domnisoara ce schimba totul in viata barbatului. Din distributie fac parte Tom Wilkinson, Maggie Grace si Teressa Palmer.

High Strung

Filmul lui Michael Damian combina perfect dragostea cu arta si demonstreaza ca cel mai bun loc in care iti poti gasi iubirea vietii tale este in lumea celor creativi. Un violonist care isi castiga existenta cantand la metroul newyorkez intalneste o tanara dansatoare bursiera de la Conservatorul din Manhattan. Relatia lor este presarata cu scantei si face povestea credibila, aducand-o in realitatea anului 2016.

Fallen

Filmul din a carui distributie fac parte Harrison Gilbertson si Daisy Head scoate la iveala un mister care o captiveaza pe Lucinda Price de la internatul Sword & Cross. Tanara de 17 ani este coplesita de fiecare privire pe care i-o acorda tanarul Daniel, un tip extrem de distant. Cu trecerea timpului, Lucinda afla ca Daniel este un inger cazut, iar iubirea lor veche de secole se sfarseste tragic de fiecare data cand se intalnesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top