Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Mai ceva ca in filme. A disparut de acasa, iar dupa 23 de ani, politia l-a gasit la 1600 de kilometri distanta. Ce a facut barbatul in acest timp

Un barbat care a disparut de acasa in urma cu 23 de ani intr-un mod cu totul misterios a fost gasit de catre politisti la 1600 de kilometri distanta de casa. Povestea face acum inconjurul lumii.

Richard Hoagland, care se casatorise a doua oara cu Linda si avea doi baieti cu aceasta, a anuntat-o intr-o zi ca ii este rau si ca trebuie sa ajunga la spital.

Ingrijorata, Linda i-a spus sa o astepte ca sa mearga impreuna, insa barbatul a zis ca nu are timp de pierdut si ca trebuie sa ajunga neaparat la urgenta.

Pentru ca nu mai aparea acasa, Linda a sunat la politie, iar autoritatile au anuntat-o ca i-au gasit masina la aeroportul din Indianapolis, insa fara sa gaseasca si un bilet de calatorie pe numele sau.

In 2003, Richard a fost declarat mort, iar Linda s-a casatorit, fara sa stie ce o asteapta, de fapt.

Mai ceva ca in filme. A disparut de acasa, iar dupa 23 de ani, politia l-a gasit la 1600 de kilometri distanta. Ce a facut barbatul in acest timp

Barbatul care a disparut de acasa in anul 1993 a fost gasit dupa 23 de ani, la 1600 de kilometri distanta de casa, iar politia a descoperit ca acesta s-a recasatorit, ba mai mult, a furat identitatea unui alt barbat.

Citeste si: S-a urcat in autobuz, iar in fata lui a vazut un barbat scriind niste mesaje pe telefon. A inlemnit cand a citit tot

Timp de 23 de ani, Richard a fost cunoscut de catre a treia sotie si de catre copilul lor drept Terry Jude Symansky, un pescar care a murit in anul 1991 intr-un accident teribil.

Adevaratul nepot al barbatului mort a decoperit ca unchiul sau s-a recasatorit in anul 1995, la patru ani de la moartea lui, iar acest lucru i s-a parut ciudat, prin urmare a anuntat autoritatile.

Richard care traia in Zephyrhills, reusise sa obtina chiar si o licenta de pilot sub identitatea lui Terry Jude Symansky si a fost arestat pentru furt de identitate.

A treia sotie a lui Hoagland, Mary Hickman, a descoperit apoi o ctiuta in casa lor, care continea actele personale ale lui Richard, precum si actele unei proprietati pe care le cumparase in Louisiana, precum si o cheie de la un depozit.

Povestea care pare un adevarat scenariu al unui film de la Hollywood se complica, mai ales ca acesta a trimis de-a lungul anilor felicitari de ziua copiilor sai, cu 50 de dolari inauntru si cu un mesaj:

„Va iubesc si mi-e dor sa va vad. Ajutati-o pe mama voastra sa foloseasca banii. Poate candva o sa ne revedem si sunt convins ca nici nu o sa va cunosc, caci a trecut atat de mult timp”, le-a scris Richard baietilor, care acum, sunt adulti. potrivit ABCNews.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top