Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 decembrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Aceste zodii vor trece prin schimbări radicale astăzi.

Horoscop

Horoscop 2 noiembrie 2016

Gemenii trebuie sa faca tot posibilul sa supravietuiasca acestei zile. Apar tot felul de momente debusolante.

Horoscop 2 noiembrie 2016 – alege zodia sau continua sa citesti mai jos articolul

Berbec – Horoscop 2 noiembrie 2016

Dragostea te face sa visezi frumos, pana departe, de parca ai avea convingerea din ce in ce mai puternica asupra unui viitor sigur si solid alaturi de persoana iubita. Si aceasta vine cu promisiuni si angajamente credibile, si tu esti pregatit sa-ti asumi responsabilitati de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discutiile voastre despre o posibila casatorie, despre o relatie de durata sau despre intemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri impreuna, convinsi fiind, amandoi, ca ceea ce planificati acum va deveni foarte curand realitate.

Taur Horoscop 2 noiembrie 2016

Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum il construiesti pas cu pas, pentru ca mai e cale lunga pana la capat. Vor exista hopuri pe parcurs, intoarceri din drum, amanari si ocolisuri, dar important e ca vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Cat timp inaintezi constient ca evolutia ta e lenta si anevoioasa, fara a spera miracole peste noapte, vei sti sa-ti dramuiesti bine resursele pentru un succes deplin la sfarsit. Chiar si azi dai piept cu un mic afront care, altadata, te-ar fi facut sa abandonezi, dar te-ai inarmat cu rabdare si vointa incat nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ti se ridica in cale, increzator in roadele finale.

Gemeni Horoscop 2 noiembrie 2016

Te afli intr-un mediu foarte pestrit si, cand se aduna la un loc oameni atat de diferiti, e greu de crezut ca gasesti un ton potrivit pentru a ta face placut in ochii tuturor. Te poti astepta ca multi sa te critice, sa te atace, sa se enerveze pe tine pentru cine stie ce nimicuri, dar intr-o atmosfera atat de tensionata, fa un efort sa ramai amabil si prietenos, rezervat si rational, pentru ca aceasta e atitudinea ideala pentru a-i dezarma chiar si pe cei mai nervosi. Nimeni nu te va putea certa la nesfarsit daca tu ii zambesti si-i vorbesti pasnic!

Citeste si:Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Gemenii pot aluneca usor in greseli

Rac Horoscop 2 noiembrie 2016

Ai nevoie de ceva care sa te linisteasca, sa-ti potoleasca furtuna de emotii si ganduri care te-a coplesit. Te afli in fata unui eveniment care genereaza o stare psihica greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrarii in scena. Cum singur nu gasesti carligul de care sa te agati pentru a te relaxa cat de cat, profita de prezenta unor persoane care au acest efect asupra ta. Cu vocea lor domoala, cu ton scazut si linistitor, cu atitudinea lor detasata de orice, te pot ajuta si pe tine sa revii la o stare mai buna, tinand in frau emotiile negative scapate de sub control: teama, panica, anxietatea.

Leu Horoscop 2 noiembrie 2016
In viata de cuplu s-a instalat rutina si monotonia, dar poate ca nu este chiar asa de rau! Pentru ca lucrurile s-au cam dat peste cap in ultima perioada intre tine si partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnita si mai banala pentru a restabili normalitatea in relatia voastra. Nu grabi lucrurile, ia-le incet, pas cu pas, bucura-te de calmul care planeaza peste voi, pentru ca ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie sa le iei in pripa. Stii si tu ca graba strica tot, deci stai de vorba pe indelete cu jumatatea ta ca sa vedeti ce rol are fiecare in povestea pe care o traiti.

Horoscop 2 noiembrie 2016

Fecioara 2 noiembrie 2016

Desi pleci la drum cu ceva rezerve, vei vedea ca roadele acestei calatorii vor fi mai bune decat te-ai fi asteptat. Nici nu banuiesti cate lucruri bune se vor intampla pe parcurs, ce persoane cu rol marcant in planurile tale iti pot iesi in cale. E ca si cum ai trece prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a avea parte de o reusita de proportii. Daca vrei o zi de succes, nu sta in casa si nici nu te multumi cu peretii lumii tale obisnuite, iesi afara, mergi unde vezi cu ochii, chiar si in locuri pe unde n-ai mai fost, pentru ca surprizele placute apar pe parcursul acestor calatorii diverse.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top