Connect with us

Revistateo.ro

Un caine talentat! Ii sopteste ceva patrupedului la ureche, iar apoi toata sala aplauda

Inedit

Un caine talentat! Ii sopteste ceva patrupedului la ureche, iar apoi toata sala aplauda

Un caine talentat a facut senzatie la cel mai spectaculos show dedicat caninilor. O tanara s-a prezentat cu patrupedul ei si l-a instruit atat de bine incat oamenii au ramas fara glas. Aplauzele au curs neintrerupt dupa ce femeia i-a soptit ceva la ureche animalului, iar acesta s-a conformat intocmai ordinii.

O femeie s-a prezentat in urma cu 4 ani la cel mai tare show dedicat cainilor, in Rusia. Evenimentul intitulat „Dog show Eurasia” a fost vizionat la acea vreme de milioane de rusi si de alte popoare pe Internet.

Desi au trecut 4 ani de la acel eveniment, imaginile cu patrupedul talentat fac in continuare inconjurul lumii. Videoclipul postat pe Youtube de kinolog.com a strans peste 5 milioane de vizualizari.

CITESTE SI: Videoclip emotionant cu oameni care salveaza animale

CITESTE SI: Alimente interzise pentru un caine

Femeia executa miscari in pas de dans, iar cainele o urmeaza cu sfintenie. Acesta se sincronizeaza perfect cu stapana lui si are capabilitatea sa mearga in spate si in fate, in acelasi ritm cu femeia. La un moment dat, femeia se invarte ca o balerina de pe cutiutele muzicale pentru copii, iar cainele imita miscarea, invartindu-se in sens opus.

Un adevarat talent! In momentul in care stapana se apleaca, patrupedul isi face loc si se strecoara printre membrele femeii. La un moment dat, femeia se pune jos si ii sopteste animalului urmatoarea miscare pe care trebuie sa o faca. Finalul este de-a dreptul emotionant: cainele se dovedeste a fi cel mai bun prieten al omului aratandu-si afectiunea fata de cea care l-a ingrijit. Emotionant, nu-i asa?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top