Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat de 61 de ani si-a cumparat o papusa. Ce a observat la ea. Remarca lui e inspaimantatoare

Inedit

Un barbat de 61 de ani si-a cumparat o papusa. Ce a observat la ea. Remarca lui e inspaimantatoare

Totul a inceput in urma cu 6 ani. Senji Nakajima, un barbat in varsta de 61 de ani din Japonia, casatorit si cu doi copii de crescut, a luat o decizie controversata.

Viata unui om simplu avea sa devina subiectul unor dezbateri televizate indelungate Presa din Japonia a folosit multa cerneala in prezentarea acestui caz pentru ca este unul de-a dreptul inedit, scrie Daily Mail.

Senji se simtea singur de la o vreme si a vrut sa aiba langa el o persoana care sa il inteleaga, sa ii aline solitudinea. Intrucat nu mai gasea pe nimeni, iar sotia lui il tradase, si-a cumparat o papusa gonflabila pe care o folosea la inceput doar pentru satisfacere sexuala.

Si-a dat seama ca viata lui nu poate continua intr-o amagire si a inceput s-o priveasca pe papusa lui cu alti ochi. Nu voia sa o ‘raneasca’, sa o foloseasca doar in scopuri sexuale pentru ca incepea sa simta ceva puternic pentru ea. Se indragostise.

GALERIE FOTO: CUM ARATA VIATA DE ZI CU ZI A LUI SENJI, BARBATUL INDRAGOSTIT DE O PAPUSA

CITESTE SI: O mama isi filma copilul. Ce lucru SOCANT a vazut pe filmulet. Cine era langa baietel

CITESTE SI: Au pus o camera de filmat in sala pacientului. In timpul noptii au vazut ceva socant

„Ea nu ma tradeaza niciodata, nu cauta banii mei. M-am saturat de oamenii rationali, oamenii astia, moderni. Nu au inima”, sustine barbatul care isi imparte viata cu Saori. Aceste papusi se vand in Olanda cu numele de ‘papusi olandeze’ (datorita scopului deloc ortodox pentru care sunt cumparate).

Situatia pe care o traieste Senji reflecta o problema serioasa cu care se confrunta societatea actuala. Afectiunea pare ca dispare complet, iar increderea in oameni devine o himera.

Tehnologia si lupta pentru avutie ajung sa fie o extensie a fiecaruia dintre noi, astfel incat persoane precum Senji aleg sa isi imparta viata cu niste obiecte pe care le umanizeaza cu imaginatia lui refuzand prezenta umana. Acest caz pare sa confirme previziunile sumbre despre viitorul omenirii. Va disparea tot ce e omenesc din noi?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top