Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Apasa pe aceste puncte si durerea de spate, umeri si solduri va disparea instantaneu

Durerea de spate este o problema destul de comuna, care afecteaza in fiecare zi o multime de persoane, iar numarul creste in fiecare zi.

Greutatea excesiva, obezitatea, sedentarismul si pozitia incorecta de la birou duc in timp la dureri crunte de spate si de picioare.

Prima solutie pentru multe persoane o reprezinta medicamentele antiinflamatorii, insa consumate pentru mult timp, creeaza dependenta, iar efectele secundare nu sunt deloc de neglijat.

O practica medicala din China poate oferi ajutor durerilor de spate si se numeste acupunctura.

Acupunctura este o arta care implica intelegerea deplina a modului in care energia sau chi-ul curge prin intregul sistem corp si modul in care energia influenteaza organele corpului.

Există două modalitati de aplicare a presiunii:

Acupunctura, care implica utilizarea de ace.
Presopunctura, care presupune masarea punctelor de presiune de catre o persoana.

Ei bine, pentru ca folosirea acelor de acupunctura trebuie facuta numai de o persoana specializata in acupunctura, presupunctura poate fi facuta si de catre persoane care vor sa se trateze in mod natural.

Apasa pe aceste puncte si durerea de spate, umeri si solduri va disparea instantaneu

Cand vine vorba de dureri la nivelul picioarelor, soldurilor si articulatiilor, poti atinge mai multe puncte si prin masaj poti ameliora simptomele. Cu stimulare regulata, poti chiar elimina complet cauzele durerii.

Primul punct este GB29 este situat la intersectia a bazinului si femur. Stimularea ei va rezolva durerea din solduri si articulatiilor, in general.

Citeste si: Pietrele la rinichi si principalele semne care trebuie sa te trimita la medic

In combinatie cu punctul GB 30, care este situat putin mai jos si in spatele feselor, pe capatul din spate al osului pelvian, te va scuti de dureri in partea inferioara a spatelui, articulatii, solduri si umeri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top