Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Cum scapi de punctele negre intr-un minut

Punctele negre nu reprezinta o afectiune a pielii, ele nu sunt o boala asa cum multe femei cred. Din punct de vedere estetic, insa, aceste excrescente de la nivelul tenului sunt neplacute ochiului.

Punctele negre apar din cauza dilatarii porilor. Practic, terminatiile glandelor sebacee ajung la suprafata pielii, iar aceste puncte apar de obicei la persoanele care au tenul gras. Sebumul se oxideaza in contact cu aerul, moment in care aceste puncte capata o culoare inchisa. Punctele pot fi rosii, visinii, iar in cele mai multe cazuri sunt negre.

Zonele in care apar cel mai frecvent punctele negre sunt fruntea, nasul si barbia, adica zona T a fetei cum este denumita de specialistii in probleme epidermice.

Cum scapi de punctele negre

Inainte de a aplica orice tratament pentru a scapa de aceasta problema estetica, trebuie sa iti speli bine fata. Alege apa oxigenata pentru a curata bine tenul inainte de cremele ori remediile naturiste pe care vrei sa le aplici. Apropo: daca nu vrei sa folosesti apa oxigenata, poti sa iti cureti fata cu gin tonic sau suc tonic.

Iar acum iti prezentam o reteta care include doar doua ingrediente care te scapa de punctele negre intr-un singur minut.

Ai nevoie de:

– albusul de la un ou;
– suc de lamaie.

Adauga zeama de lamaie treptat in timp ce amesteci albusul. Cand totul se face spuma-crema consistenta, aplica masca pe fata in mod uniform, chiar si in zonele in care nu ti-au iesit puncte negre.

CITESTE SI: Victoria Beckham a scapat de acnee. Medicul i-a spus sa manance un singur lucru in fiecare zi

Lasa masca sa isi faca efectul timp de 20 de minute, iar la final limpezeste-ti tenul cu apa rece. Intr-un minut, acneea si cosurile negre se vor inmuia, iar dupa aceea vor disparea ca prin minune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top