Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A rămas însărcinată, iar medicul i-a spus că bebelușul nu va trăi decât câteva zile. Gestul său a emoționat milioane de părinți

Cei care asteapta sa devina parinti pentru prima oara isi fac planuri si isi imagineaza cum va arata copilul, cu cine va semana si ce hobby-uri va avea cand va creste.

Atunci cand afli ca bebelusul pe care il astepti s-ar putea sa nu fie sanatos, toate planurile ti se dau peste cap si lumea se prabuseste. Asa au patit si T.K și Deidrea Lauxs, care au fost devastati sa afle ca micutul pe care il asteapta este bolnav. Femeia a ramas insarcinata cu primul copil si abia astepta sa isi stanga in brate bebelusul.

A ramas insarcinata, iar medicul i-a spus ca bebelusul nu va trai decat cateva zile. Gestul sau a emotioanat milioane de parinti

Thomas a fost diagnosticat cu Trisomia 13. Sindromul Patau mai este cunoscut si sub denumirea de trisomia 13. El este o malformatie congenitala asociata cu prezenta suplimentara a cromozomului 13. Acest defect cauzeaza o multime de anomalii fizice si mentale, in special probleme la nivelul inimii. Pronosticul nu este foarte favorabil, o mare parte a bebelusilor murind in primele saptamani dupa nastere.

Medicii le-au spus parintilor ca micutul ar putea trai numai cateva ore dupa nastere, insa acestia au decis sa continue cu sarcina.

Convinsi de faptul ca ar putea sa il ia pe Thomas acasa intr-un sicriu, parintii au asteptat cu emotie venirea pe lume a copilului.

Imediat dupa nastere, cei doi parinti si-au dorit sa petreaca fiecare minut pretios cu micutul, asa ca l-au luat acasa. La numai cinci zile de la nastere, Thomas a fost gasit mort, nu insa inainte de a petrece clipe minunate cu copilul, pe care si le vor aminti intreaga viata.

Citeste si: Avea numai 425 de grame la nastere, iar medicii nu i-au dat nici macar o sansa: „Am avut credinta”

Dupa acest moment dureros prin care au trecut, Deidrea si T.K au devenit din nou parintii unei fetite sanatoase, pe care au numit-o Isabella.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top