Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

I-a facut o promisiune in timpul scolii, iar dupa sapte ani, s-a tinut de cuvant

Doi tineri care se cunosc din scoala primara au emotionat intreaga lume datorita povestii lor speciale.

Ben Moser si Mary Lapkowicz sunt prieteni din scoala primara si intotdeauna au avut o relatie speciala, chiar daca Mary sufera de sindromul Down.

Aceasta situatie nu le-a afectat deloc prietenia, ba mai mult, cei doi au devenit cei mai buni prieteni, iar Ben i-a facut lui Mary o promisiune speciala.

Acesta a fost mereu alaturi de ea cand colegii de scoala o jigneau si o desconsiderau, ba mai mult, a incercat sa o implice in tot felul de activitati. A luat-o cu el la meciurile de fotbal si a introdus-o in grupul lui de prieteni.

I-a facut o promisiune in timpul scolii, iar dupa sapte ani, s-a tinut de cuvant

In clasa a patra, Ben i-a facut o promisiune speciala prietenei sale. Acesta i-a spus ca o va duce la balul pe care il vor avea la sfarsit de an.

Chiar daca Mary a schimbat scoala si drumurile lor au fost despartite, Ben nu a uitat de promisiunea facuta si a dus-o pe Mary la bal.

Ben i-a promis lui Mary ca o va duce la bal

Acea zi a fost una cu totul speciala pentru cei doi, mai ales ca Ben a continuat sa aiba grija de prietena sa, sa nu se simta stanjenita si sa simta faptul ca este un moment pe care amandoi il vor tine minte intreaga viata.

Povestea celor doi a ajuns cunoscuta in intreaga lume, iar multe persoane au fost extrem de emotionate de gestul lui Ben, care i-a schimbat complet viata lui Mary, in numai o clipa.

Citeste si: Medicul i-a spus ca bebelusul pe care il purta in pantece a murit, insa la sapte luni, a nascut un copil secret

Mama tinerei este extrem de mandra de felul in care baiatul s-a comportat cu fiica sa si a facut-o sa se simta cea mai frumoasa de la bal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top