Connect with us

Revistateo.ro

Cele 3 perechi de pantofi negri de care ai nevoie

Stil de viata

Cele 3 perechi de pantofi negri de care ai nevoie

Coco Chanel spunea odata: „Femeile se gandesc la toate culorile inclusiv la absenta acestora. Negrul le are pe toate. Frumusetea negrului e absoluta. E armonia perfecta”. Sa nu ai cateva perechi de pantofi negri te va pune in dificultate in multe situatii pentru ca aceste incaltari te salveaza la orice eveniment.

Sezon dupa sezon, se dovedeste ca Chanel avea dreptate. Negrul invadeaza toate garderobele indiferent de anotimp. Negrul este atemporal, effortless si poate emana un aer chic francez precum si unul american-glam, in functie de combinatiile vestimentare.

Cum porti pantofii negri

Pot fi combinati pantofii negri cu sosetele? Da, dar sa fie musai negre. Aceasta moda este una relativ noua si a fost popularizata de ALexa Chung si Deborah Harry. Pantofii pe care ii poarta Dina Keer de la Clarks sunt geniali pentru orice moment al zilei: de la orele petrecute la munca pana la petreceri, indiferent de tematici.

CITESTE SI: Pantofi metalizati pentru femei cu sarm. GALERIE FOTO

De asemenea, fustele cu botine te ajuta sa fii sexy si eleganta in acelasi timp. Botinele Dina Pixie te fac sa par mai inalta cu cativa centimetri si arata senzational cu un palton oversize sau o bluza supradimensionata, sub care poti purta o camasa alba sau in carouri deschise la culoare.

Pantofii cu toc mic negru nu se mai poarta de cateva luni bune cu pantaloni care acopera glezna. Moda ‘cu glezna la vedere’ a popularizat-o celebrul fotomodel Gigi Hadid, iar tendinta a facut furori incat si barbatii au ajuns sa poarte blugi suflecati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top