Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu e bine sa iti tii picioarele pe bordul masinii

Inedit

De ce nu e bine sa iti tii picioarele pe bordul masinii. Patania lui Bethany

Sa mergi la drumul mare cu masina poate fi extrem de plictisitor, mai ales daca duci copii cu tine. Micutii, plini de energie, vor dori sa faca tot timpul ceva si nu vor suporta ideea ca in masina trebuie sa stea cuminti, pe locul lor.

De multe ori si adultii se fac exagerat de confortabili si isi pun picioarele pe bordul masinii ca sa se relaxeze. Daca ai facut pana acum asta, dupa ce vei citi povestea de mai jos, iti vei schimba complet comportamentul in masina.

Povestea lui Bethany, o tanara careia confortul i-a sarit in fata

In august 2010, Bethany, o tanara de 22 de ani, statea cu picioarele pe bord in timp ce iubitul ei sofa. Cei doi mergeau spre casa matusii fetei, intr-o localitate din statul american Michigan. Bethany si-a lasat scaunul pe spate si s-a facut confortabila. Statea ca intr-un sezlong, cu picioarele pe bord.

La scurt timp, in calea lor, o motocicleta a intrat in coliziune cu un autovehicul. Accidentul a provocat un lant de reactii. Iubitul lui Bethany nu a mai avut cand sa franeze si a intrat in masina tip camion de care se ciocnise motocicleta. Motociclistul murise, iar iubitul fetei care statea cu picioarele pe bord a reusit sa vireze brusc pentru a-i salva membrele inferioare.

Barbatul a suferit cateva leziuni, iar medicii i-au facut mai multe cusaturi in urma accidentului in care au fost implicate cele 3 vehicule. Si Bethany a avut de suferit in urma tragediei. Mai multe oase ale piciorului s-au fracturat cand air-bag-ul a sarit in aer. Genunchii fetei au fost impinsi direct in fata, afectandu-i grav nasul.

de-ce-nu-e-bine-sa-iti-tii-picioarele-pe-bordul-masinii-1

In acel moment, viata lui Bethany s-a schimbat complet. Fata nu isi aminteste acum mare lucru din acel accident, dar ii simte efectele fizice chiar si in ziua de azi. Acum poarta pantofi ortopedici speciali, care o ajuta sa nu simta durerile la fel de puternic.

CITESTE SI: Si-a inscenat inmormantarea ca sa vada cine o viziteaza. Ce s-a intamplat la falsul priveghi

Airbag-ul sare in aer la o viteza de aproximativ 200 de mile pe ora, adica 320 de kilometri. Aceasta viteza este mai puternica decat clipitul ochilor. Air-bag-urile au rolul de a proteja oamenii in masina, insa, in astfel de situatii, acesta poate produce rani extrem de grave, noteaza davidwolfe.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top