Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum arata fiicele lui Donald Trump. Nu au mostenit nimic de la tatal lor

Toti ochii sunt zilele acestea pe familia lui Donald Trump. Afaceristul care a castigat fotoliul de la Casa Alba are o familie de care este foarte mandru.

Cel de-al 45-lea presedinte ale Statelor Unite ale Americii a fost casatorit de trei ori si are cinci mostenitori, carora le va lasa uriasa avere. Donald Jr, Ivanka si Eric sunt copiii lui din prima casnicie, Tiffany e fiica din a doua, iar micul Barron este fiul Melaniei.

Fiicele lui Trump au fost intotdeauna in centrul atentiei, iar frumusetea lor a facut furori printre barbati de toate varstale.

Ivanka este Vice Presedinte Executiv pentru Dezvoltare si Achizitii la firma tatalui ei. Aceasta s-a convertit la religia sotului ei, Jared Kushner, caruia i-a si daruit trei copii. In ciuda celor trei sarcini, Ivanka arata fabulos si este o adevarata aparitie la fiecare eveniment.

Tiffany Trump are 23 de ani si este fiica Marlei si a lui Donald Trump.

Aceasta este foarte activa pe retelele de socializare si posteaza fotografii extrem de indraznete, semn ca este foarte mandra de atuurile sale fizice.

Tiffany a crescut in Clifornia cu mama sa, vedeta de televiziune Marla Maples si a terminat Universitatea din Pennsylvania, unde a studiat sociologia si studiile urbane.

Aceasta are o relatie cu Ross Mechanic, un inginer in varsta de 21 de ani.

Citeste si: Legatura nestiuta dintre Nadia Comaneci si Donald Trump: „Te iubesc, dar…”

Pentru ca este pasionata de muzica, dar si de moda, Tifanny a facut un internship la celebra revista Vogue si chiar a prezentat in cadrul evenimentului Saptamana Modei pentru designerul Andrew Warren.

Iata cateva fotografii cu Ivanka si cu Tiffany.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top