Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Sagetator 13-19 noiembrie 2016

Sagetator – si pentru ei saptamana va fi marcata de Careul in T coordonat de Pluto, ca si cum finantele partenerului de viata ii ajuta pe nativii Sagetator sa depaseasca o problema de natura financiara.

Apoi, marti, pe 15 noiembrie, alt Careu in T intre Pars Fortunae – Neptun si acelasi Saturn – evidentiaza o serie de mici ghinioane care tin de latura casnica si de camin, iar pe 18 noiembrie, o cruce cardinala de tranzit, adica de scurta durata pare sa le ameninte stabilitatea mariajului sau a locului de munca prin incetarea unilaterala a unui contract. Toate acestea vor avea un impact afectiv si emotional puternic.

Pe 15 noiembrie Luna va face opozitie cu Luna Neagra si de manuta vor provoca axa iubirii sub toate formele, de la iubirea personala pana la grupul de prieteni, pret de cateva ore vor provoca situatii neasteptate, neplacute, dar benefice pentru mentalul Sagetatorilor.

Se pastreaza nota saptamanii trecute, cu o usoara tensionare a atmosferei, cu observatia ca totusi spre sfarsitul acestei saptamani, pot rabufni mici conflicte casnice care voe avea conotatii agresive, Marte si Luna in conflict prin biquintilul pe care il fac, tot din partea femeilor sau pentru o femeie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top