Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A taiat o singura bautura din dieta sa si a slabit 62 de kilograme. Este de nerecunoscut

O femeie de 36 de ani care cantarea 136 de kilograme a reusit sa scape de 62 de kilograme dupa ce a renuntat la o singura bautura.

Desi a incercat timp de mult timp ca sa slabeasca, Misty Mitchell si-a dat seama ca trebuie sa renunte la un singur lucru din dieta sa.

Pentru ca se ingrasase excesiv, aceasta se chinuia din greu sa stea pe scaun in masina si nu mai reusea sa isi puna sosetele, insa acum a dat jos 62 de kilograme si este mai fericita ca niciodata.

Anul trecut, in timp ce se recupera dupa o interventie chirurgicala, si-a dat seama ca asa nu mai poate trai si ca este momentul sa schimbe ceva, asa ca a decis sa renunte la alcool.

In fiecare zi, Misty consuma foarte multa vodca, iar aceasta bautura totaliza peste 1000 de calorii zilnic.

Aceasta a facut aceasta schimbare in dieta sa si astfel a reusit sa reduca de la 60 la 25 procentul de grasime din organism.

Acum, femeia care este mama a trei copii cantareste 74 de kilograme si este extrem de fericita de alegerea facuta. Cei din jurul sau o complimenteza de cand a inceput sa slabeasca, iar multi cred ca arata cu cel putin 20 de ani mai tanara, decat in realitate.

Dieta sa zilnica era inainte formata din hamburgeri, cartofiprajiti, inghetata si mult alcool. Numai din vodca Misty consuma 1000 de calorii.

„Nu faceam alegeri alimentare sanatoase. Mancam taco, burgeri, inghetata, orice, ntreaga zi. Toata ziua mancam, iar seara beam si pentru ca eram mahmura, mancam mancare nesanatoasa, era un ciclu teribil, iar eu consumam multe calorii”, a dezvaluit Misty.

Citeste si: Se adeveresc profetiile Babei Vanga? Ce a prezis despre viitorul Americii

Dupa ce a facut schimbarea in plan alimentar, Misty a inceput sa faca sport timp de cinci ori pe saptamana, dar si yoga si este de nerecunoscut. Acum, femeia le da sfaturi prietenilor sai si le recomanda sa isi schimbe stilul de viata.

1 Comment

1 Comment

  1. LU

    2016-11-13T07:37:58+02:00 at 2016-11-13T07:37:58+02:00

    De aceea totii bautoreii de vodca sint supraponderalii…. ce de KKt, publicti si voi..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top