Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Black Friday 2016. Cand incepe evenimentul reducerilor si care sunt magazinele participante

Black Friday 2016 are loc in Romania in data de 18 Noiembrie 2016, dar si in weekend-ul ce urmeaza acestei vineri, insa mai multe magazine au ales sa ofere reduceri chiar din perioada 14 – 20 Noiembrie.

Alte magazine vor oferi promotii si reduceri in intervalul 13-19 Noiembrie, cu o saptamana mai devreme, asa cum s-a intamplat si in anii anteriori.

Incepand cu 2010-2012, mai multi retailerii locati au inceput sa ofere discounturi semnificative la produse cu ocazia Black Friday.

 

In cazul in care ai urmarit fenomenul reducerilor de Black Friday in ultimii ani in Romania, ai observat ca majoritatea magazinelor online care s-au alinat au fost cu specific IT, insa acest lucru s-a modificat de-a lungul timpului, iar acum se regasesc reduceri si la haine, incaltaminte, produse de curatenie, sau chiar si masini.

Cele mai importante magazine care participa anul acesta la Black Friday sunt emag.ro, evomag.ro, elefant.ro, depurtat.ro, avon.ro, libris.ro, fashiondays.ro .

Cele mai vandute produse de Black Friday sunt de obicei electronicele si accesoriile pentru acestea. Ca si in anii trecuti, asteapta-te la reduceri la telefoane si laptop-uri, tablete, televizoare si accesorii.

In anii anteriori, au existat reduceri chiar si de 80% la unele produse, asa ca merita sa investesti intr-un produs pe care ti l-ai dorit de mult timp, insa pe care nu ti l-ai putut permite.

Daca unele magazine aleg sa inceapa reducerile de la ora 12 noaptea, alte magazine incep de la primele ore ale diminetii si trebuie sa ai rabdare, caci este foarte posibil ca unele site-uri sa pice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top