Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A fost mutilata de o sotie geloasa, iar dupa doi ani si-a dat jos masca: „S-au uitat la mine in timp ce ardeam si radeau”

Avea 25 de ani si toata viata inainte, atunci cand totul s-a schimbat intr-o singura clipa, dupa ce a fost mutilata de o sotie geloasa.

Acum patru ani, Dana Vulin a trecut printr-o experienta care i-a schimbat viata radical. In februarie 2012, Dana a avut parte de un moment socant.

Acesta a inceput sa primeasca niste telefoane de la o femeie numita Natalia Dimitrovska. Aceasta se despartise de sotul sau si suspecta faptul ca Dana avea o relatie cu el, fapt pe care Dana l-a negat.
In schimb, aceasta a dezvaluit ca a l-a intalnit pe sotul Nataliei Dimitrovska, Edin, la o petrecere din New York, in anul 2011. Ea a mai spus ca au vorbit timp de aproape jumatate de ora si ca acesta nu s-a dat la ea.

Cu toate acestea, acest fapt nu a impiedicat-o pe Natalia sa isi doreasca razbunarea.

Pe 16 februarie, dupa o luna dupa ce a deranjat-o cu telefoane si cu amenintari, Natalia si un prieten de-al sau au intrat in apartamentul Danei si au intrebat-o unde este sotul ei, Edin. Dana nu a stiut sa ii raspunda, iar Natalia a raspuns intr-un mod socant. A luat o sticla de spirt si a amenintat-o ca ii va da foc. In secunda urmatore, aceasta s-a transformat intr-o „bila de foc umana”.

„In momentul in care am luat foc, ei radeau. S-au uitat la mine in timp ce ardeam, au ras si au plecat din apartament. Durerea era ingrozitoare”, a dezvaluit Dana intr-un interviu TV.

Ea a incercat sa toarne apa peste ea, insa a continuat sa arda si a fost dusa la spital de un vecin care i-a auzit tipetele. 64% din corpul sau suferise arsuri si a fost indusa timp de 10 zile intr-o coma indusa. Familia i-a aratat fotografii cu corpul sau.

De atunci, tanara a fost supusa mai multor operatii de grefa si a purtat un costum compresiv pentru 23 din 24 de ore.

Natalia a fost arestata la doar cateva zile dupa atac si a fost inchisa pentru 17 ani.

La doi ani dupa ce a purtat o masca pe fata, Dana si-a dat-o jos pentru prima data si a inceput sa iasa pe strada si fara masca.

Citeste si: Un politist a intrat intr-o casa abandonata si a descoperit ceva ce nu i-a venit sa creada

De asemenea, aceasta a defilat si intr-o prezentare de masca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top