Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Banica a nascut

Stiri

Andreea Banica a nascut

Andreea Banica a nascut pentru a doua oara. Cantareata de muzica usoara si-a anuntat fanii pe Facebook, unde a postat o fotografie cu fiul ei, in brate.

Vedeta mai are un copil, o fetita pe nume Sofia, iar acum familia ei este completa. Andreea Banica s-a lasat pozata in timp ce-si admira fiul. Cantareata este inca in spital si asteapta sfaturile medicilor. Abia asteapta sa fie externata si sa se bucure de copilul ei. Vedeta a primit sute de mesaje de felicitare din partea internautilor. „Cea mai frumoasa dimineata! #mybabyboy”, a fost descrierea vedetei la fotografia cu baietelul ei.

„Felicitari, mami si tati! Bun venit, ingeras! Dumnezeu sa iti dea sanatate si sa ai parte de o viata frumoasa!”, suna unul din mesajele fanilor. „Sa va traiasca sa va bucurati de baietel si de fetita! Sunteti o pereche potrivita. Sa ramaneti asa pana la adanci batraneti! Sunteti frumosi”, a mai scris un fan.

andreea-banica-a-nascut-1

Ce a scris Andreea Banica inainte sa nasca

„(…)Toata perioada a fost una dificila, cu stari de rau, arsuri de stomac, dureri in piept si alte simptome specifice. Primele semne de la bebe le-am primit la 3 luni, când simteam ca ma „scarpina” in burtica. Usor, scarpinatul s-a trasformat in lovituri de pumni si picioare si deja nu mai puteam sa dorm pe burta, cum obisnuiam.

Am aflat ca dupa a 16-a saptamâna de sarcina nu e bine sa dormi nici pe spate, pentru ca toata greutatea uterului va pune presiune pe coloana vertebrala, intestine si pe vasele principale de sânge si astfel pot aparea o serie de probleme precum: reducerea debitului cardiac, hipertensiune, privarea de oxigen si multe altele.

Deci? Am ajuns sa dorm pe parti, dar nici asa nu s-a dovedit a fi prea bine, pentru ca la un moment dat au inceput sa cedeze din cauza greutatii si sa imi provoace dureri.

Pe masura ce au trecut saptamânile a aparut insuficienta respiratorie, pe care nu am prevazut-o, pentru ca in sarcina cu Sofi nu am avut astfel de probleme. Mi s-a intâmplat si sa-mi cedeze articulatia genunchiului drept si am ramas intepenita de 3 ori pâna acum, tot din cauza greutatii.

Deja numar orele si sunt nerabdatoare sa vina bebe pe lume, pentru ca pe interior nu-mi da pace. Abia astept sa imi cunosc puiutul, sa il tin in brate si sa ii intorc bobârnacele pe care mi le-a dat in toata perioada asta.

Si Sofia este nerabdatoare sa il cunoasca si sa il invete multe lucruri frumoase. Sunt sigura ca nu va exista gelozie intre ei si ca se vor iubi mult de tot. Ma tot intreb daca va fi un baietel nazdravan sau ii va calca pe urme Sofiei.

CITESTE SI: Bianca Dragusanu a nascut o fetita – Primele poze cu micuta

O sa va povestesc intr-un articol viitor si despe Sofia, care e un copil exact asa cum mi l-am dorit.

Va imbratisez,

Andreea”, a scris recent artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top