Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care nu poate fi mintita niciodata

Anumite persoane pot fi influentate foarte usor si pot fi duse de nas, iar altele, in schimb au capacitati intelectuale atat de bine dezvoltate, incat nu pot fi pacaliti in niciun fel.

Fiind la curent cu tot ce misca si reusind sa treaca tot ce aude printr-un filtru de gandire unic, aceasta reprezentantul acestei zodii reuseste sa te prinda imediat cu mata in sac si nu ii este teama sa iti spuna in fata ca l-ai mintit.

Zodia care nu poate fi mintita niciodata

Acest nativ este foarte echilibrat in majoritatea momentelor si are o inteligenta iesita din comun, asa ca iti va fi foarte greu sa crezi ca nu este deja cu cativa pasi inaintea ta.

Oricat ai incerca, aceasta este zodia care nu poate fi mintita niciodata, asa ca poate lucra cu succes in domeniul juridic ori la politie.

Isi poate gestiona cu succes propriile emotii, iar daca vrea sa te minta pe tine, atunci are o putere de disimulare fantastica si intuitia il face pe acest nativ sa se foloseasca de intuitie.

Nativul zodiei Gemeni nu poate fi mintit niciodata

Nu incerca sa ii vinzi gogosi, caci se prinde de la o posta de intentiile tale, iar daca s-a prins ca vrei sa il minti, trebuie sa te astepti sa nu te ierte niciodata pentru aceasta indrazneala.

Intr-o relatie, nativul zodiei Gemeni se bazeaza pe sinceritate si pe comunicare, iar de fiecare data se asteapta ca si tu sa faci acelasi lucru.

Citeste si: Neptun in Pesti, pe 19 noiembrie. Cum sunt afectate zodiile

Nu te speria atunci cand isi va pune pe tava sufletul, iti va spune temerile sale si cand iti va povesti despre trecutul sau. Pentru ca are o memorie fantastica, acest nativ tine minte tot ce i-ai spus cu ani in urma, iar daca vei vrea sa infloresti ceva, va sti imediat ca ai mintit si iti va reproduce ceea ce i-ai spus tu atunci.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top