Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Tratament pentru parul carunt cu coniac

Unele persoane incep sa isi vopseasca parul de la o varsta frageda, atunci cand apare primul fir de par alb si se vede inestetic.

Daca la unii albirea parului incepe de la 20-25 de ani, alte persoane se pot considera norocoase si nu au nevoie de vopsea pana la varsta de 50-60 de ani.

Tratament pentru parul carunt cu coniac

Vopseaua de par este una dintre solutiile cele mai la indemana pentru multe persoane care vor sa scape de parul carunt, substantele chimice pe care le contin nu sunt deloc de neglijat.

Cum scapi de parul carunt cu coniac

Au existat mai multe cazuri in care femei care au vrut sa isi vopseasca parul au orbit ori au avut o alergie, asa ca trebuie sa ai mare grija si sa testezi vopseaua pe o mica parte a capului, pentru a anu avea probleme.
Atunci cand nu exista vopseaua de par, femeile apelau la tot felul de trucuri pentru a-si inchide nuanta parului in mod natural.

Un remediu pe care il poti incerca si tu este 100% natural si il poti prepara chiar si astazi.

Iata de ce ai nevoie pentru cel mai bun tratament pentru parul carunt:

o lingura de miere
o lingura de ulei de ricin
o lingura de coniac
un galbenus de ou.

Se amesteca aceste ingrediente si apoi se aplica la radacina parului si se maseaza timp de cinci minute. Se pune o punga pe cap si se lasa sa isi faca efectul pentru cel putin 2-3 ore. Se spala apoi cu samponul obisnuit.

Citeste si: Ce se intampla daca aplici masti de par cu drojdie. Incearca si tu de astazi
Dupa primele trei, patru incercari, vei vedea cum parul carunt incepe sa se refaca si sa revina la culoarea naturala. Nu iti face probleme daca nu vei observa schimbari de la primele utilizari, caci depinde si de cat de alb este parul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top