Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Cum sa te ingrasi sanatos

In timp ce multe persoane fac tot posibilul pentru a da cateva sau mai multe kilograme in plus, ei bine, exista si persoane care incearca fara succes sa se ingrase.

Aceste persoane, considerate niste norocoase ale sortii, sunt privite ca niste ciudatenii ale naturii, insa, in spatele siluetei silfide se ascund multe frustrari. Daca vrei sa stii cum sa te ingrasi sanatos, atunci trebuie sa tii cont de cativa factori.

O persoana extrem de slaba isi doreste sa aiba forme, sa reuseasca sa se ingrase cateva kilograme, iar hainele sa se aseze mai bine pe corpul lor.

Ingrasarea sanatoasa este visul multor femei, chiar daca in societatea actuala inca se promoveaza exagerat de mult imaginea unui trup cat mai silfid.

In ultimii ani, au revenit la moda femeile cu forme, precum Kim Kardashian, Jennifer Lopez ori Nicki Minaj.

Cele mai frecvente cauze din cauza carora nu te ingrasi sunt:

– mostenirea genetica
– dieta neporivita
– lipsa antrenamentelor fizice
– lipsa odihnei.

La acestea, se mai adauga si starea sanatatii. Daca vrei sa stii cum sa te ingrasi sanatos, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

In primul rand, fa mai multe exercitii pentru definirea masei musculare si mareste aportul de calorii pe care il consumi zilnic.

La micul dejun, consuma un bolmare de cereale, la care poti adauga fructe uscate si o banana. In timpul zilei, intre mese, consuma shake-uri proteice.

Pentru Pranz, alege cartofi, orez brun sau fasole sau paine din faina integrala cu tofu, fructe oleaginoase (migdale, nuci, alune), iar la desert un mar cu unt de arahide.

Ce sa mananci ca sa te ingrasi sanatos

La cina, poti consuma piure de cartofi cu margarina, fasole verde si broccoli la aburi, sos de branza.

Intre mese, poti consuma la discretie fructe, nuci, migdale, fistic ori fructe uscate.

Citeste si: Bea un pahar din aceasta bautura inainte de a merge la somn, iar in 10 zile scapi de 10 centimetri in talie

O alta greseala pe care o fac persoanele slabe este ca nu consuma suficienta apa, asa ca hidrateaza-te suficient si consuma zilnic 40 de ml / per kg corp. Astfel, daca ai 50 de kilograme, trebuie sa bei 2 litri de apa pe zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top