Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care greseste in dragoste mereu

Desi este dotat cu o inteligenta nativa iesita din comun, aceasta este zodia care greseste in dragoste mereu.

Acest nativ trece prin numeroase incercari in viata pentru a cunoaste persoana ideala, insa nu face decat sufere dezamagiri.

Sunt cunoscuti pentru faptul ca fac alegeri nepotrivite in ceea ce priveste partenerul de viata. Nu de putine ori, acesti nativi vor divorta si vor trece mai departe cu fruntea sus.

Nativii din zodia Gemeni sunt sarmanti atunci cand reusesc sa cucereasca pe cineva si isi scot tot arsenalul din dotare.

Pot sta la discutii interminabile cu cineva si vor reusi sa ii cucereasca imediat cu inteligenta lor.

Zodia care greseste in dragoste mereu

Intr-o discutie de grup, nativul din zodia Gemeni va reusi sa se evidentieze si sa faca usor cuceriri. Dar, de asemenea, vor fi cuceriti datorita unor cuvinte inteligente.

Desi sunt foarte entuziasmati atunci cand incep o relatie, le trece repede. Daca nu sunt satisfacuti intelectual, vor renunta repede la acea persoana.

Zodia care greseste in dragoste mereu

Nu este cea mai statornica persoana, insa de fiecare data nativul din zodia Gemeni isi pune tot sufletul pe tava si se dedica total acelei persoane. Face ce face si devine zodia care greseste in dragoste mereu.

Nativii acestui semn zodiacal adora sa exploreze lumea si pe cineva care sa ii faca sa rada in permanenta, iar daca cei din jurul lor nu pot face acest lucru, atunci renunta la relatie.

Zodia Gemeni este zodia care greseste in dragoste

Citeste si: Zodia care nu poate fi mintita niciodata

Gemenii pun adesea intrebari pe care toti ceilalti se feresc sa le puna, insa astfel reusesc sa ii faca pe cei dragi sa se desparta de ei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top