Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Cum faci cele mai frumoase bucle lejere, fara ondulator si placa

Toate femeile cu parul drept iubesc buclele lejere, fie atunci cand merg la serviciu, fie pentru a se duce la o petrecere.

Din nefericire, ondulatoarele si placile de intins parul fac mai mult rau decat bine, iar daca le folosesti in mod regulat, constati ca parul tau devine din ce in ce mai fragil si mai deteriorat.

Femeile care au descoperit acest lucru deja si care vor sa aiba un par sanatos incearca metode alternative si care sa fie usor de folosit.

Iata cum poti obtine niste onduleuri lejere fara sa folosesti ondulatoare electrice si placa.

Foloseste accesorii, pentru cele mai frumoase bucle lejere

Pentru a realiza niste onduleuri lejere, ai nevoie doar de o bentita elastica, care se gaseste in magazinele de accesorii. Se periaza bine parul usor umed, se fixeaza cararea, dupa care se asaza bentita pe frunte, in jurul capului. Ia pe rand cate o suvita si rasuceste-o in jurul bentitei. Le poti desface dupa ce simti ca parul tau s-a uscat complet , fara sa folosesti uscatorul de par.

Cel mai bine, poti astepta pana a doua zi, pentru un efect mai spectaculos. Nu pieptana buclele proaspat obtinute, ci aranjeaza-le usot cu degetele. Acestea vor capata un aspect natural si lejer dupa cateva minute. Optional, mai poti pulveriza putin spray fixativ la final.

Cum faci cele mai frumoase bucle lejere, fara ondulator si placa

La fel de spectaculoase sunt si buclele pe care le poti aranja cu ajutorul unor bucati de hartie. Se realizeaza imediat si arata spectaculos.

Citeste si: Ce se intampla daca aplici masti de par cu drojdie. Incearca si tu de astazi
Se fixeaza cararea si se aplica un ulei special pentru par ondulat sau spuma, pe toata suprafata parului. Rupe o bucata de prosop din hartie si apo impatureste-l pana cand ajunge la o latime de 2-3 cm. Alege o suvita subtire de par si ruleaz-o pe servet, pana la radacina si prinde-le apoi cu un elastic.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top