Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Aplica doua picaturi din aceasta solutie, iar auzul tau va fi mai bun ca niciodata

Odata cu inaintarea in varsta, auzul incepe sa scada din ce in ce mai mult, iar in lipsa unor analize medicale amanuntite, multe persoane isi pot pierde complet auzul.

Fiind unul dintre cele cinci simturi, este esential sa avem grija permanent de urechile noastre.

La momentul actual, foarte multe persoane din intreaga lume au probleme cu auzul, ir in fiecare an este necesar un consult ORL.

Ceara din urechi in exces, otitele si expunerea la intemperii duc la dureri insuportabile, care trebuie sa fie tratate imediat.

Infectia urechii medii (otita medie) este o inflamatie sau infectie a urechii medii. Infectia incepe adesea cand o raceala cauzeaza o umflare si o inchidere a tubului de legatura dintre urechea medie si gat, tub numit Trompa lui Eustache.

Tratament urechi

Tratament urechi

Lichidul, care in mod normal curge, in caz de raceala se acumuleaza in urechea medie. Bacteriile si virusurile se dezvolta in urechea medie si cauzeaza infectia urechii. Aceasta conditie se intalneste cel mai des la copiii mici, pentru ca in cazul lor, trompa lui Eustache este mai scurta si se poate bloca mai usor decat la copiii mari sau adulti.

Solutia cu usturoi si ulei de masline iti imbunatatesteauzul

In cazul in care si tu simti ca este nevoia sa iti ajuti urechile si sa iti imbunatatesti auzul, poti incerca un remediu naturist, pe care sa il prepari tu acasa.

Ai nevoie de:

-ulei de masline
– 3 catei de usturoi
– un picurator
– vata ori tifon.

Intai de toate, curata cateii de usturoi. Mai apoi, ai nevoie sa ii storci pana obtii o zeama si sa amesteci cu uleiul de masline. Pune apoi solutia in picurator. Aplica 3-4 picaturi in urechea afectata si foloseste apoi o bucatica de tifon ori de vata pentru a-ti acoperi urechea.

Citeste si: Ce se intampla daca amesteci hrean cu tuica

Asaaza-te pe pat si stai pe partea cu urechea sanatoasa, pentru a permite solutiei sa intre adanc in ureche. Incearca acest tratament de cateva ori si vei observa o imbunatatire semnificativa a auzului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top