Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Si medicii au fost uimiti sa ii vada pe tripleti, cand s-au nascut. Ce au observat parintii

O tanara in varsta de 23 de ani si iubitul sau, deja parinti ai unei fetite au decis ca este momentul pentru a-si mari familia.

In momentul in care Becki-Jo Allen a ramas insarcinata, iubitul sau si familia sa au fost extrem de incantati si au asteptat cu nerabdare sa cunoasca bebelusul.

Ceea ce nu stia nimeni si au aflat mai tarziu a fost o adevarata surpriza pentru toata lumea.

Imediat dupa ce bucuria a trecut, tanara a descoperit ca are o sarcina extrem de dificila si sa ii este din ce in ce mai greu. Inca de la inceputul sarcinii, Becki-Jo Allen a inceput sa aiba varsaturi si dureri teribile de cap. Aceasta a inceput sa se ingrijoreze si a decis sa mearga la medic.

La prima ecografie, Becki-Jo si iubitul sau au asteptat cu nerabdare ca sa vada ce se intampla daca este sarcina in regula, insa nimeni si nimic nu i-a pregatit pentru ceea ce aveau sa descopere.

Femeia avea sa devina mama de trei ori, iar vestea a luat-o prin surprindere si a socat-o. Aceasta avea sa aiba tripleti.

Bebelusii

Bebelusii


Si medicii au fost uimiti sa ii vada pe tripleti, cand s-au nascut. Ce au observat parintii

„A fost cel mai mare soc al vietii mele. Nu m avut niciodata tripleti in familie, asa ca vestea a venit ca un soc”, a dezvaluit tanara imediat ce a aflat marea veste.

Dupa ce au trecut greturile de dimineata, aceasta a avut o sarcina usoara. Insa, ea a reusit sa aduca pe lume trei bebelusi, chiar daca s-a intamplat in saptamana a 31-a de sarcina.

Medicii au fost uimiti sa descopere un lucru uimitor despre tripleti

Medicii i-au facut cezariana, iar Roman, Rocco si Rohan au venit pe lume. Acestia au decis sa ii tina pe copii la incubator timp de sase saptamani, pentru a lua suficient in greutate si pentru a pleca acasa perfect sanatosi.

Ecografii / foto: Instagram

Ecografii / foto: Instagram


Ajunsi acasa, lumea a inceput sa vada cat de bine seamana cei trei micuti.

Parintii au vrut sa le faca un test si au descoperit ca cei trei erau nascuti dintr-un singur ou. Din aceasta cauza, aceastia seamana atat de bine, desi probabilitatile ca sa se intample acest lucru erau oarte mici.

Citeste si: Inainte de a muri, un baietel a avut o ultima dorinta. Gestul sau i-a facut pe medici sa faca plecaciuni
Ce au mai putut observa parintii a fost faptul ca inca din pantece, unul dintre bebelusi, cel din mijloc, parea ca isi protejeaza fratiorii, iar dupa ce s-au nascut, s-au comportat la fel.

2 Comments

2 Comments

  1. Revoltator

    2016-11-18T21:49:41+02:00 at 2016-11-18T21:49:41+02:00

    Ou?!?!? Mai nou femeile au oua?!?!

  2. sCOMINA

    2016-11-19T18:46:44+02:00 at 2016-11-19T18:46:44+02:00

    Da, măi, boul maichii. N-ai învățat la școală? Sau poate n-ai ajuns în clasa a 7-a, scuze.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top