Connect with us

Revistateo.ro

Ce i-a spus Iuliana Bordas sotului ei inainte sa moara. Drama romancei din Scotia

Inedit

Ce i-a spus Iuliana Bordas sotului ei inainte sa moara. Drama romancei din Scotia

Iuliana Bordas s-a stins din viata in urma cu o saptamana, in Scotia. A mers in aceasta tara pentru un viitor mai bun. Acolo si-a intalnit dragostea, insa, in 2009, o veste le-a tulburat linistea: a fost depistata cu cancer la colon.

Povestea Iulianei a devenit cunoscuta zilele acestea in presa din Romania, iar relatari despre drama familiei Bordas s-au facut si in presa scotiana. Walter Ioanovici, sotul ei, nu a lipsit nici secunda din viata ei din momentul in care a aflat ca tanara este bolnava.

Desi medicii i-au dat verdictul crunt (cancer la colon), Iuliana nu s-a oprit din a-si trai viata. S-a casatorit si a sperat tot timpul ca se va vindeca. Femeia dadea semne sa isi revina, insa, recent, la un control medical mai amanuntit, medicii i-au spus ca boala a recidivat. Doctorii scotieni i-au spus ca mai are putin de trait, iar imediat dupa previziunile sumbre ale acestora, a fost internata.

Ultimele dorinte ale Iulianei

Tanara de 23 de ani i-a spus sotului ei cateva lucruri inainte sa moara. Printre dorinte, aceasta i-a cerut sa fie inmormantata in Nadlac, localitatea in care s-a nascut si unde este familia ei. Walter face astazi toate demersurile sa ii aduca trupul in tara, insa, din cauza legislatiei, acest lucru este dificil. De mai bine de o saptamana, barbatul sta langa sotie, la morga din Scotia.

„Ma simt foarte singur intr-o tara straina. Scotia este o tara minunata, dar ceea ce s-a intamplat tocmai mi-a distrus viata. Am intrebat-o de multe ori in ultimii ani daca vrea sa se intoarca acasa, dar ea se simtea fericita aici si atunci cand s-a intors la spital, doctorii au spus ca nu avem de ales, ca nu mai putem pleca, pentru ca era prea bolnava.

Toata lumea o iubea, dar merita sa fie inmormantata in tara ei. Asta a vrut ea”, a marturisit Walter intr-un interviu pentru thecourier.co.uk.

CITESTE SI: I-a murit sotia in brate. Sotul Laurei a bagat un plic in buzunarul doctorului. E cutremurator ce era scris

Pe langa dorinta sa fie inmormantata in tara, Iuliana i-a mai cerut cateva lucruri lui Walter: „Imi tot spunea ca dupa ce moare ea, eu sa merg mai departe, sa am copii. Mi-a spus: Sa nu plangi dupa mine. Cand vei avea o fetita, da-i numele meu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top