Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Dieta Zone. Scapa sanatos de kilogramele in plus cu dieta vedetelor

Dieta Zone a inceput sa fie populara, dupa ce mai multe vedete internationale au dezvaluit ca au slabit cu ajutorul ei.

Demi Moore, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston si Sandra Bullock se lauda ca au dat jos kilogramele in plus cu Dieta Zone.

Creatorul ei, Barry Sears, spune ca scapi de kilogramele in plus, iti imbunatatesti capaciatile mentale. De asemenea, ajungi la forma fizica dorita in cel mai scurt timp. Cu toate acestea, trebuie sa te tii strict de ea pentru a avea rezultate bune.

Sears sustine ca eficacitatea dietei consta in raportul dintre proteine, carbohidrati si grasimi. Astfel, trebuie sa consumi 30% proteine, 30% grasimi, 40% carbohidrati, in locul calcularii numarului de calorii.

Autorul dietei spune ca daca reusesti sa iti controlezi nivelul de zahar din sange, reusesti sa iti controlezisi greutatea.

Pentru ca sa ajungi la aceasta „zona”, fiecare masa si fiecare gustare trebuie sa fie compusa din 40% calorii din carbohidrati, 30% calorii din proteine si 30% calorii din grasimi. Acesta este un raport 40:30:40 foarte bine stabilit, pe care este esential sa nu-l depasesti.

Este esential sa tii cont de proportii

Se pare ca organismul nu mai stocheaza grasimi atunci cand primeste nutrienti in aceasta proportie.

Alimentele permise in această dietă sunt: carnea de pui, pestele, carnea de vita, curcanul, albusul de ou, branzeturile slabe, tofu, carnea de vitel sau de porc slaba. Bananele, prunele sau strugurii, bogate in zahar, ar trebui consumate in cantitati limitat. Si cartofii, morcovii si porumbul trebuie sa le evitati, caci au o cantitate importanta de zaharuri.

Citeste si: De ce nu slabesti, chiar daca tii dieta
Respectand proportiile, vei putea da jos 2.5 – 3 kg in primele doua saptamani, iar apoi cate 1 kg in fiecare saptamana de dieta Zone.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top