Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Simptomele sarcinii spun daca vei avea fetita sau baietel? Ce spun specialistii

SSa afli ca esti insarcinata este o veste extrem de buna pentru multe femei. Multe dintre ele incep sa isi faca planuri, sa se gandeasca la nume si la cum va arata bebelusul.

Unele femei aleg sa tina secret sexul bebelusului, in timp ce altele abia asteapta ecografia care le da vestea cea mare.

Oricum, exista cateva persoane care isi pot da seama daca vei avea fetita sau baiat numai observandu-te.

Desi poate parea un scenariu de film, exista persoane care iti vad burtica si care iti spun, fara sa greseasca, daca vei naste o fetita sau un baietel. Simptomele sarcinii te pot da de gol.

Ce spun specialistii despre cei care isi dau seama ca vei avea fetita sau baietel

Se spune ca daca ai burtica lasata vei avea o fetita, iar daca ai pielea uscata, ca vei avea un baiat. Si senzatia de mancarime duce la gandul ca vei avea baiat. De asemenea, daca ai picioarele reci, ca vei avea un baiat. Insa, daca ai parul moale, vei avea o fetita.

Expertii insa nu sunt de aceeasi parere:

„Desi multe culturi si societati au dezvoltat diferite metode prin care pot prezice sexul bebelusului, nu exista o dovada stiintifica”, a dezvaluit Sonya Abdel-Razeq, profesor de Obstetrica, Ginecologie si Stiinta Reproducerii de la Universitatea Yale.

Citeste si: Trei adevaruri dureroase despre cezariana, pe care fiecare persoana trebuie sa le stie

Toate poftele din timpul sarcinii au legatura cu deficitele de nutrienti din organism. Fiecare sarcina este unica si este o reflectie a circumstantelor care inconjoara conceptia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top