Connect with us

Revistateo.ro

Vedetele poarta palton leopard. Tu cu ce l-ai combina

Stil de viata

Vedetele poarta palton leopard. Tu cu ce l-ai combina?

Vedetele de la Hollywood si-au ales piesa preferata a iernii. De la Bella Hadid pana la Kim Kardashian, toate poarta palton leopard.

Elementul vestimentar este de nelipsit in garderoba marilor celebritati de peste Ocean, fie ca sunt fotomodele, actrite sau cantarete.

Kate Moss, Bella Hadid si Elsa Hosk sunt trei dintre modelele care au popularizat paltonul leopard. Odata cu scaderea temperaturilor, trebuie sa ne imbracam gros. Multe femei au o problema cand trebuie sa ia o haina groasa pe ele. Le e teama ca isi vor pierde glamour-ul, ca paltonul nu este o piesa suficient de chic.

Animal print-urile au devenit un must-have, fie ca este vorba de pantofi, curele, pantaloni sau genti. Iarna aceasta se poarta paltoanele cu pete de tigru sau leopard.

Cum combini un palton leopard

vedetele-poarta-palton-leopard-tu-cu-ce-l-ai-combina-1

Acest tip de palton poate fi purtat in orice moment al zilei, indiferent de eveniment. Este un element care poate scoate din ruina tinuta. Leopardul merge de minune cu fustele negre din piele sau blugii stramti.

vedetele-poarta-palton-leopard-tu-cu-ce-l-ai-combina-2

Acest palton face ‘casa buna’ cu pantalonii evazati, bocancii si curelele supradimensionate. Regula: atunci cand pui un astfel de palton pe tine, evita sa porti o bluza pufoasa.

vedetele-poarta-palton-leopard-tu-cu-ce-l-ai-combina-3

CITESTE SI: Cum sa-ti legi fularul

Pufosenia si petele de leopard se contrazic. Nu poti avea elemente de la doua animale diferite pe tine. De asemenea, evita combinatiile coloristice puternice cu un astfel de palton. Nu purta bluze rosii sau portocalii cu animal print. Nu in aceasta varianta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top