Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 28 noiembrie - 4 decembrie 2016

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 4-10 septembrie 2017. Fecioara și Săgetătorul trebuie să se alieze

Previziuni karmice 28 noiembrie – 4 decembrie 2016: Perioada urmatoare produce schimbari radicale in vietile zodiilor. Fecioara si Sagetatorul trebuie sa se alieze. Pot obtine o victorie rasunatoare. Intalnirea lor are o incarcatura karmica asa cum nu s-a mai vazut in ultimii ani.

Previziuni karmice 4-10 septembrie 2017

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Poate aparea o incurcatura de natura materiala dupa 5 septembrie. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si iti vei da seama unde gresesti cand vine vorba de gestionarea bugetului. Apar momente tensionate in cuplu spre final de saptamana.

LEU – Dragostea te schimba complet. Esti unul din nativii care poate afirma fara nicio retinere ca va gasi dragostea adevarata. Oportunitatile profesionale nu vor lipsi nici ele, mai ales din 7 septembrie.

SAGETATOR – Se va intampla ceva unic cu tine. Daca te vei alia cu cineva nascut in zodia Fecioara, impreuna veti reusi sa castigati intr-o cauza comuna. Pentru prima oara dupa mult timp vor disparea retinerile. Este impresionanta evolutia ta personala din ultimul an!

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Sunt incurajate parteneriatele mai ales in zona vanzarilor. Te vei remarca usor la locul tau de munca. Vei avea ocazia sa obtii contracte importante, avantajoase din punct de vedere financiar.

BALANTA – Vanzarile si cumparaturile nu te avantajeaza, semn ca trebuie sa stai potolit in perioada 4-6 septembrie. E o perioada nefasta din punctul de vedere al achizitiilor.

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna 3-9 septembrie 2017, INTEGRAL pentru toate zodiile

VARSATOR – Luna Plina din 6 septembrie te duce pe un nou drum. Vei lua contact cu persoane pe care trebuia sa le intalnesti mai devreme sau mai tarziu, acei ingeri care apar in calea noastra in momente in care credem ca e totul pierdut.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top