Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Sagetator 27 noiembrie – 3 decembrie 2016

Sagetator – se linistesc spiritele si pentru acesti nativi, se lasa calmul si in familie, lucrurile devin mai putin obositoare sau enervante, totusi par sa-si regaseasca aplombul si bonomia cu care suntem obisnuiti. Sunt tipul de oameni carora nu le place sa vorbeasca despre problemele lor asa ca vor afisa buna dispozitie, chiar daca le vine sa urle.

28 noiembrie poate aduce o intelegere de natura contractuala, posibil sa fie ceva de genul unui contract prenuptial pentru cei care se casatoresc, dar poate fi vorba si despre un contract pentru un spatiu sau cabinet unde cei cu profesii liberale sa-si poata desfasura activitatea. Atentie totusi la termenii contractului, pentru ca i-ar putea sufoca financiar.

CITESTE SI: CUM ARATA 2017 DIN PUNCT DE VEDERE NUMEROLOGIC

Pe 29 noiembrie, cei tineri pot incheia un acord cu cineva din familie vizand achizitia unui autoturism, banii nu vin din resurse proprii, ci din sustinerea unei rude apropiate – parinte sau bunic, ori vor fi cadorisiti cu un autoturism. Pierderea unui amic bun le va da sufletele peste cap, dar asta este viata. Femeile sunt beneficiarele unor sume pe care le asteapta de ceva vreme.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top