Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Leu 27 noiembrie – 3 decembrie 2016

Leu – acesti nativi traiesc in perioada urmatoare cu dorul de duca in suflet. Poate si pentru ca multe din realizarile lor tin de drumuri acum. Totusi, i-as sfatui mai intai sa analizeze atent ce doresc sa obtina din aceste drumuri, care sunt beneficiile si cat de realiste sunt asteptarile lor, si abia apoi sa purceada la drum.

Vin bani pe o filiera foarte ciudata, ca si cum aceste sume au transformat o prietenie intr-o dusmanie. Duminica, 27 noiembrie fac planuri cum sa mai obtina ceva bani sau sa mai gaseasca o slujba part time, ori stand de vorba cu prietenii sa le vina o idee din care sa scoata bani.

Profesional nu as spune ca exista fluctuatii sau instabilitate, totusi le sugerez Leoaicelor sa fie atente ce spun si cum spun, pentru ca isi vand prea ieftin ideile si pe cand se apuca de treaba constata ca altii fac deja ceea ce ele isi planuiau sa inceapa. Altele doresc sa o rupa cu angajatul si sa porneasca pe propriile picioare, dar nu prea stiu cum sa o faca. Sa mai astepte nitelus ca o sa vina apa si la moara lor.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top