Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 27 noiembrie – 3 decembrie 2016

Berbec – pentru acesti nativi perioada debuteaza furtunos, simt pe pielea lor ce inseamna sa muncesti si sa depui eforturi ca sa te achiti, in timp record, de obligatii sau de sarcini.

Cu toate acestea, ar fi bine sa nu se culce pe o ureche ca sunt bine vazuti, caci, indiferent ca sunt femei sau barbati, trebuie sa fie atenti la sforile care se trag pe la spatelor lor, in special de catre o femeie. Este ca si cum cineva ar atenta la scaunul lor, la pozitia lor si chiar la relatia lor.

Sa fie atenti la ziua de 30 noiembrie cand Marte, stapanul lor, aflat in Varsator, in Casa prietenilor si protectorilor. Aflat intr-o pozitie care ii avantajeaza, se pote vorbi si despre un trigon minor, care ii implica si pe Saturn si pe Uranus si care se potenteaza reciproc. In schimb, Careul in T cu Pluto si Venus intre Jupiter si Uranus produce tensiuni pe fondul unor turbulente relationale, de atitudine, de prezenta de spirit etc.

Nu cred sa le fie pusi nervii la incercare, au doua configuratii interesante in tema natala, saptamana aceasta, un dreptunghi mistic, dar si o casa, deci sfatul meu este sa nu dea curs provocarilor daca vor ca lucrurile sa se mentina in matca lor.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. aurica gherasim

    2016-11-26T18:39:03+02:00 at 2016-11-26T18:39:03+02:00

    Da

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top