Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Regulament concurs LR Health&Beauty Romania

REGULAMENTUL  CAMPANIEI

“Concurs LR Health & Beauty Romania pe pagina Facebook Teo Trandafir”

  1. Organizatorii concursului

Campania “LR Health & Beauty Romania” este organizata in parteneriat de catre LR Health & Beauty Romania, cu sediul social in Bucuresti, Str. Virgiliu nr 22,

si

SMART ACTIVITY SRL, cu sediul social in Bucuresti, Calea Calarasilor, nr 173,  sector 3, numar de ordine la Registrul Comerţului J40/1060/2015, Cod Unic de Inregistrare: 34042388,, denumiti in continuare Organizator.

Durata si aria de desfasurare a concursului

Campania se desfasoara in perioada 29.11 – 6.12.2016, pe Facebook, cu respectarea prevederilor prezentului Regulament, obligatoriu pentru toti participantii. Extragerea premiilor va avea loc in data de 7.12.2016.

Participarea la concurs

Participarea la concurs se face prin actiunea de raspuns la intrebarea  postului de concurs publicat pe pagina Teo Trandafir (https://www.facebook.com/Teo.Trandafir/?fref=ts), in perioada campaniei.

Dreptul la participare

Campania se adreseaza tuturor persoanelor cu pagina personala de Facebook care au access la postarile paginii Teo Trandafir, cu varsta peste 18 ani, care vo da share pe profilul personal a postului de concurs in perioada concursului.

Participarea la concurs se inregistreaza o singura data, indiferent de numarul raspunsuri date de acelasi profil de Facebook si doar pentru raspunsuri date pe pagina de Facebook Teo Trandafir (https://www.facebook.com/Teo.Trandafir/?fref=ts).

La concurs nu au dreptul sa participe angajatii si persoanele fizice autorizate sau independente care isi desfasoara activitatea pe baza unor contracte de colaborare in cadrul LR Health & Beauty Romania, sotiile/sotii precum si rudele de gradul I ale acestora

Mecanismul concursului

Pentru a participa la campanie, clientii trebuie sa aiba un profil de Facebook si sa raspunda la intrebarea postului de concurs publicat in pagina de Facebook Teo Trandafir.

Desemnarea castigatorilor va fi efectuata prin tragere la sorti la sediul central al SMART ACTIVITY SRL, in data de 7.12.2016, in fata Comisiei de validare formata din 2 membri, reprezentanti ai SMART ACTIVITY SRL.

Desemnarea castigatorilor se face automat, prin platforma de extragere https://www.random.org/, care afiseaza aleatoriu numarul castigatorului inregistrat in ordinea inscrierii, din totalul inregistrarilor la concurs.

Se vor extrage 5 castigatori si 5 rezerve. Cei 5 castigatori vor fi contactati de catre SMART ACTIVITY SRL prin trimiterea unui mesaj privat catre profilul de Facebook cu care s-au inscris in concurs. Castigatorii au la dispozitie 48 de ore pentru a raspunde mesajului de la SMART ACTIVITY SRL cu datele personale de contact pentru trimiterea premiului. Daca unul sau mai multi castigatori nu raspund in termen de 48 de ore mesajului privat primit de la SMART ACTIVITY SRL se va trece la contactarea in acelasi mod a rezervelor, in ordinea extragerii lor. In situatia in care in termen de 48 de ore nici rezervele nu asigura acordarea tuturor premiilor, acestea vor ramane in posesia SMART ACTIVITY SRL

Premiile concursului

In cadrul concursului, Organizatorii vor acorda ca premii 5 premii a cate 2 concentrate de vitamine LR Vita Aktiv.

Un castigator poate castiga un singur premiu.

Pentru a fi validati drept castigatori, participantii desemnati castigatori la concurs trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa indeplineasca conditiile descrise in Articolul 4 al prezentului Regulament;
  2. Sa raspunda la mesajul privat din pagina de Facebook cand vor fi contactati de catre organizator pentru a li se acorda premiile.

Castigatorii vor fi contactati 1 data, in termen de 48 ore de la extragere, de un reprezentat desemnat SMART ACTIVITY SRL. Daca in urma contactarii, participantul nu raspunde la mesajul privat din Facebook, acesta pierde calitatea de castigator.

  1. Sa accepte premiul.
  2. Sa prezinte, la cererea Organizatorului, actul de identitate in original si/sau copie.

Premiul acordat in cadrul concursului nu poate fi preschimbat in bani si nici nu este transmisibil.

Extragerea, acordarea premiilor si anuntarea castigatorilor

In data de 7.12.2016, membrii Comisiei de Validare vor proceda la extragerea efectiva a castigatorilori premiilor mentionate la articolul 6 si a 5 (cinci) rezerve, in aceasta ordine.

In cazul in care castigatorii nu indeplinesc conditiile mentionate in Art.6 al prezentului regulament si nu sunt validati, se va trece la desemnarea unui alt castigator dintre cele cinci rezerve, in ordinea in care acestea au fost extrase.

Numele si prenumele castigatorilor vor fi aduse la cunostinta publicului prin post pe pagina de Facebook Teo Trandafir (https://www.facebook.com/Teo.Trandafir/?fref=ts) dupa validarea finala a tuturor castigatorilor.

Premiul va fi trimis de Organizator prin curier, cu confirmare de primire, la adresa specificata de castigator prin mesaj privat pe Facebook.

Cheltuielile aferente trimiterii prin curier a produsului castigat revin Organizatorului concursului.

Predarea premiului se va face pe baza actului de identitate valabil al castigatorului.

Taxe

Organizatorii se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator in conformitate cu dispozitiile Legii 571/2003, actualizata.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului.

Date cu caracter personal

Prin inscrierea la concurs pe pagina de Facebook Teo Trandafir , participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in situatia in care vor fi desemnati drept castigatori ai premiului oferit, numele si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri de marketing, fara alte obligatii sau plati, in conformitate cu dispozitiile legale in materie.
Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
SMART ACTIVITY SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal de care a luat la cunostinta ca urmare a prezentei campanii promotionale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face exclusiv in scopul mentionat in prezentul Regulament, iar refuzul participantilor de a trimite datele obligatorii solicitate determina invalidarea inscrierilor si implicit neparticiparea la tombola.

Contestatii si litigii

Contestatiile cu privire la modul de desfasurare a concursului pot fi depuse in scris, de participant la sediul Organizatorului pana in data 30.12.2016, in atentia Departamentului de marketing.  Organizatorul va formula un raspuns in scris la contestatie, in care vor prezenta concluziile Comisiei de Validare.

Eventualele neintelegeri intre Organizator si participantii la concurs se vor solutiona pe cale amiabila. In caz contrar, partile vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente de la sediul Organizatorului, in conformitate cu prevederile legale.

Dispozitii finale

Regulamentul concursului este pus la dispozitia tuturor persoanelor interesate, in mod gratuit, pe platforma online Facebook, in tabul Notes al paginii Teo Trandafir.

Prin participarea la concurs, persoanele particpante isi exprima acordul cu privire la continutul regulamentului de concurs.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe parcursul concursului printr-un act aditional la regulament, care va fi adus la cunostinta publicului prin modalitatile mentionate mai sus.

Prin participarea la concurs, toti participantii isi exprima acordul expres privind afisarea datelor de identificare ale castigatorilor concursului pe pagina de Facebook Teo Trandafir si pagina de Facebook https://www.facebook.com/lrworld.ro/?fref=ts, mentionate mai sus.

 

INTOCMIT in 29.11.2016

SMART ACTIVITY SRL

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top