Connect with us

Revistateo.ro

Programul magazinelor de 1 Decembrie. Ce orar au bancile si supermarket-urile

Stiri

Programul magazinelor de 1 Decembrie. Ce orar au bancile si supermarket-urile

Programul magazinelor de 1 Decembrie va fi normal in marile orase. Centrele comerciale au deschis, in general, pana la ora 22 seara, incepand cu ora 10 dimineata. Bancile vor fi inchise pe 1 decembrie, exceptand unitatile din centrele comerciale (mall-uri).

Programul magazinelor de 1 Decembrie Bucuresti – Pana la cat sunt deschise mall-urile

Magazinele din Megamall (Pantelimon) vor fi deschise intre orele 10 si 22, iar Cinema City se va inchide la ora 23.

La Promenada, orarul va ramane acelasi: 10-22. Noul mall Veranda, Obor, are deschise portile pentru clienti intre orele 10 si 22. Acelasi program il are si AFI Palace din Cotroceni, dar si Park Lake din Titan. Cinematograful din Park Lake are deschis intre 16 si 24.

Bucuresti Mall e deschis pana la 22, iar cinematograful Hollywood Multiplex are deschis pana la ora 24. Acelasi orar il are si Plaza Romania din zona Lujerului, iar Cinema Movieplex e deschis de la 22 la 23.

Toate oficiile Postei Romane vor fi inchise maine. Intr-un comunicat emis de institutie, se informeaza ca „toate oficiile postale din mediul urban si rural vor fi inchise” de Ziua Nationala a Romaniei. Vineri, 2 decembrie, in schimb, Posta va lucra dupa programul de sambata. „In acest context, e posibil ca trimiterile postale prezentate in zilele de 28-29 noiembrie 2016 sa intregistreze timpi mai mari de circulatie”, mai scrie in comunicatul Postei.

Bancile vor fi inchise maine, de asemenea, insa din 2 decembrie revin la programul normal.

Supermarketurile din Romania au programe diferite. Pe linkurile de mai jos poti consulta orarul acestora:

PROFI
KAUFLAND
AUCHAN
CARREFOUR
LIDL
MEGA IMAGE
CORA

CITESTE SI: Traditii si obiceiuri in Postul Craciunului

1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei. Anul acesta, angajatii de la stat au liber atat pe 1 cat si pe 2 decembrie. Ziua este marcata de o serie de evenimente in toata tara: spectacole, parade militare si serbari scolare. Anul acesta se implinesc 98 de ani de la Marea Unire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top