Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin, detalii despre divorț: „A fost dragostea mea de la 40 de ani”

Stiri

Andreea Marin, detalii despre divorț: „A fost dragostea mea de la 40 de ani”

Andreea Marin a apărut public, miercuri, într-o emisiune tv și a vorbit despre divorț. Din declarațiile vedetei reiese faptul că numai ea a luptat în relație. Ceea ce a punctat este faptul c Tuncay Ozturk a fost iubirea ei de la 40 de ani,scrie Huff.ro.

„Într-o familie trebuie să păstrezi aparențele atâta vreme cât lupți pentru a menține această familie pentru că nu poți să abdici la primul impas că nu e bine. Cauți soluții, cauți să rezolvi lucrurile. Atunci însă când îți dai seama că lupta e unilaterală sau că pur și simplu unul trage și celălalt nu mai face același efort, atunci când simți că nu mai merită pentru tine pentru că tu știi care sunt criteriile după care socotești dacă e bine sau nu e bine, iei o decizie, aceea de a trăi într-un compromis.

Însă, eu nu sunt genul de femeie care să trăiască într-un compromis. Nu e infatuare, e pur și simplu conștientizarea faptului că știu ce vreau de la viață. Atâta vreme cât eu dăruiesc tot ce-mi stă în putință, pentru că am făcut sacrificii mari…

Andreea Marin: „Despărțirea nu este o dramă”
Am făcut pentru omul de alături ce n-am făcut pentru nimeni în viața mea, nici măcar pentru rudele de sânge, să spun așa. Când vezi că lucrurile nu sunt apreciate la valoarea lor, eu zic că e bine să ai curajul să spui că nu sunt bine cu ceea ce trăiesc. Nu e o dramă.

Citeste mai mult pe huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top