Connect with us

Revistateo.ro

Descoperire fascinanta facuta de arheologi in Templul lui Kukulkan

Inedit

Descoperire fascinanta facuta de arheologi in Templul lui Kukulkan

Templul lui Kukulkan din Mexic i-a fascinant dintotdeauna pe arheologi. Numeroase povesti s-au construit pe seama piramidei mexicane. Recent, cercetatorii au descoperit un lucru incredibil. Au intrat in piramida denumita templul lui Kukulkan si au constatat cateva lucruri la care nu se asteptau.

Misterele unei piramide egiptene

Templul lui Kukulkan din complexul Chichen Itza din Mexic ascunde in interior un lucru nebanuit. Arheologii din Mexic au descoperit inauntru o alta piramida, mai mica, alaturi de un tron inchinat zeului Kukulkan. Acesta apare sub forma unui sarpe cu pene. Oamenii de stiinta si-au dat seama ca sub piramida se afla o peste uriasa, care duce catre un rau sacru, subteran, scrie yoda.ro, care citeaza Associated Press.

Se crede ca piramida a fost construita in anii 500 inaintea erei noastre, conform publicatiei Motherboard. Aceasta piramida poate oferi o serie de informatii interesante despre civilizatia mayasa si felul in care aceasta a influenta culturile din actuala America Latina.

Istoricii au folosit o tehnologie de scanare 3D pentru a afla ce contine constructia de 10 metri latime si 20 de metri lungime. Sub piramida exista o pestera unde in trecut s-au facut sacrificii umane si in care nimeni nu are curajul sa patrunda acolo. Vracii locali spun ca cei care intra in piramida nu mai pot iesi la suprafata, si nu din cauza lipsei oxigenului, ci a fenomenelor care se petrec acolo.

CITESTE SI: Detaliul ASCUNS din aceasta fotografie l-a facut sa creada in fenomene paranormale!

Acest templu este unul din cele mai vizitate obiective turistice din Mexic. Piramida vizibila are o inaltime de 30 de metri si cate 91 de trepte pe fiecare latura a acesteia. In fiecare an, peste 1,5 milioane de oameni ajung in acest loc cu incarcatura energetica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top