Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

5 trucuri ca sa ai parul ca modelele de la Victoria’s Secret

Modelele de la Victoria’s Secret sunt recunoscute pentru frumusetea si sex-appeal-ul lor Pe langa un corp fara cusur, acestea se lauda si cu un machiaj facut ca la carte, dar si cu un par de milioane.

Ingerasii de la Victoria’s Secret petrec zile intregi inainte de a pasi pe podium si aloca timp fiecarei parti a corpului. Buclele perfect aranjate si parul stralucitor nu se obtin peste noapte.

Sarah Potempa, principalul stilist al show-ului anual, a dezvaluit care sunt secretele pentru a avea un par ca al modelelor.

Primul pas este aplicarea unei spume pentru volum. Inainte de a usca parul, aplica spuma pentru volum la radacina. Potempa sugeraza sa pulverizezi spuma pe o perie si sa iti periezi parul. Concentreaza-te la radacina. Distribuie uniform pe restul parului, pentru a te bucura de stralucire si de volum.

2.Pentru uscare, intotdeauna stai cu capul in jos. Trece-ti degetele prin par in timp ce il usuci si pentru a-l netezi.

Apeleaza cu incredere la extensii, pentru a avea parul ca modelele de la Victoria’s Secret

3. Alege partea pe care sa stea parul. Modul in care se asaza el in mod natural ti se potriveste. Foloseste un pieptene mic pentru o finisare precisa.

4. Modelele de la Victoria’s Secret apeleaza la extensii pentru un plus de volum. Potempa le recomanda pe cele din par natural, deoarece pot fi spalate si refolosite. In continuare, se foloseste un spray pentru bucle.

Citeste si: Cum folosesti corect ceara de par
5. Se foloseste un ondulator pentru bucle mari si se aplica un fixativ. Mai apoi, periaza buclele usor, pentru a le da o forma naturala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top