Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cheryl Cole este insarcinata cu iubitul ei, cu 10 ani mai tanar decat ea

Dupa luni intregi in care nu a facut nicio declaratie in legatura cu fericitul eveniment, Cheryl Cole a iesit la un eveniment monden cu o burtica de gravida. Cheryl Cole este insarcinata cu iubitul ei, cu 10 ani mai tanar decat ea.

Fosta sotie a fotbalistului Cheryl Cole si membra a trupei Girls Aloud a aparut la brat cu iubitul sau cu 10 ani mai tanar, Liam Payne. Cei doi au participat la un eveniment din Londra, iar membrul trupei One Direction a avut grija sa nu ii lipseasca nimic iubitei sale.

Acesta a tinut-o de mana pe parcursul intregului eveniment. De cateva luni se speculeaza ca Cheryl va deveni mama pentru prima data. Dupa ce anul trecut aceasta a fost acuzata ca este anorexica, Cheryl si-a revenit si a zambit alaturi de iubitul sau.

Cheryl Cole este insarcinata cu iubitul ei, cu 10 ani mai tanar decat ea

Burtica sa de gravida nu mai lasa loc speculatiilor si Cheryl a fost toata un zambet toata seara. Toata presa din Marea Britanie titreaza ca Cheryl Cole este insarcinata, iar Liam Payne i-a facut cea mai mare bucurie.

Cheryl Cole si Liam Payne/ foto: Shutterstock

Cheryl Cole si Liam Payne/ foto: Shutterstock


Desi inca nu a facut vreo declaratie in legatura cu sarcina sa, fostul sau coleg, Piers Morgan, a felicitat-o pe Cheryl. Cei doi au o legatura stransa de cand au fost in juriul „X Factor” din Marea Britanie.

Cheryl a fost casatorita cu fotbalistul Ashley Cole

Potrivit Daily Mail, Cheryl le-a spus deja prietenilor apropiati si familiei vestea cea mare. Dupa ce ani intregi nu a reusit sa aiba un copil, aceasta nu vrea sa faca acum declaratii despre acest eveniment major din viata ei.

Cheryl Cole si Liam Payne/ foto: Shutterstock

Cheryl Cole si Liam Payne/ foto: Shutterstock


In varsta de 33 de ani, Cheryl a avut parte de o relatie tumultuoasa cu francezul Jean-Bernard Fernandez-Versini, cel care parea ca reusise sa o faca sa uite definitiv de fostul sot, fotbalistul Ashley Cole. Acesta a inselat-o de mai multe ori, iar in 2010 au divortat.

Citeste si: Nu mai poate nega! Cheryl si-a aratat burtica de gravida la un eveniment monden
Cheryl si Liam au fost surprinsi in febraurie intr-un supermarket. La cateva luni dupa divortul de Jean-Bernard, Cheryl si Liam si-au recunoscut relatia. Chiar daca exista o diferenta de 10 ani intre ei, cei doi se iubesc la nebunie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top