Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Lucruri care fac diferenta intre un barbat si un gentleman

Fiecare femeie isi doreste alaturi de ea un barbat care sa o protejeze, sa ii fie aproape in orice situatie si sa o iubeasca. Sa fie un adevarat gentleman, in orice situatie.

Aceste gesturi nu sunt de ajuns pentru a te transforma intr-un gentleman. Daca tii cont de cateva sfaturi, fiecare femeie se va indragosti iremediabil de tine.

Iata gesturile care transforma un barbat obisnuit intr-un Fat Frumos:

1. Sa deschizi usa – un barbat care deschide usa intr-o incapere ori usa masinii este considerat un adevarat gentleman. Femeia isi da seama ca are alaturi de ea un barbat manierat. Fiecare femeie va aprecia acest gest care poate parea nesemnificativ.

2. Sa pastrezi ultima bucatica de mancare. In cazul in care stii ca ai langa tine o impatimita a ciocolatei, pastreaza-i ultima bucatica si o vei cuceri pe viata. Ii vei demonstra ca o apreciezi si ca o pretuiesti.

3. Sa petreci mult timp cu familia ei. Chiar daca nu are o familie perfecta, sa vrei sa mergi la petreceri si la evenimente cu ei inseamna mult pentru iubita ta. Si gesturile mici sunt la fel de importante.

Gesturile care fac diferenta intre un barbat si un gentleman. Cum cuceresti o femeie

4. Sa o introduci si sa te mandresti cu ea unde te duci. Este o adevarata placere pentru iubita ta sa te mandresti cu ea si sa o prezinti tuturor. Astfel le arati tuturor cine te-a cucerit.

5. Sa daruiesti cadouri fara motiv. Chiar daca vei uita ziua in care v-ati intalnit, sa ii aduci flori si mici cadouri din cand in cand inseamn ca o iubesti si ca o pretuiesti.
Dragostea se masoara in gesturi mici.

6. Sa o protejezi – este gestul pe care o femeie il remarca imediat. Sa o ajuti cand coboara din masina, cand treceti strada ori cand simti ca o dor picioarele din cauza tocurilor.

Citeste si: Ce sa NU faci la prima intalnire. Regulile de aur pentru a urma si a doua intalnire
7. Sa o saruti pe frunte – este un gest care exprima sentimente puternice pentru o femeie. Inseamna ca este foarte atasat de ea si ca o apreciaza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top