Connect with us

Revistateo.ro

Fiecare femeie are o rutina a ingrijirii fetei, pe care o respecta in fiecare zi. Fie ca foloseste un gel de curatare special pentru curatare ori un sapun, curatarea fetei trebuie facuta temeinic.

Frumusete

Greseala pe care multe femei o fac in curatarea fetei

Fiecare femeie are o rutina a ingrijirii fetei, pe care o respecta in fiecare zi. Fie ca foloseste un gel de curatare special pentru curatare ori un sapun, curatarea fetei trebuie facuta temeinic.

Peste noapte, pielea se reinnoieste si lasa un reziduu de celule moarte la suprafata. Ziua, se acumuleaza praf si murdarie pe fata si trebuie sa cureti tenul inainte de somn.

Potrvit unui raport realizat in legatura cu ingrijirea pielii, numai 32% dintre femei isi curata tenul de doua ori pe zi. 35% isi spala fata o singura data pe zi. Un sfert dintre femei dorm cu machiajul pe ten trei sau mai multe noptipe saptamana.

Greseala pe care multe femei o fac in curatarea fetei. Ce recomanda medicul

„Dormitul cu machiajul pe ochi si pleoape poate irita pielea din jurul ochilor si chiar poate perturba somnul”. Este concluzia la care a ajuns un make-up artist cekebru.

In timpul curatarii fetei, se elimina substantele care contribuie la imbatranirea pielii. De asemenea, produsele de curatare ilumineaza tenul si il pregateste pentru aplicarea produselor de machiaj.

„O curatere corecta ajuta la asigurarea unei pieli sanatoase si curate. Studiile au aratat ca in timpul curatarii tenului se asigura o penetrare profunda a produselor anti-ageing. Astfel, fata ta va fi mai mult timp tanara”. A dezvaluit medicul Plilippa Lowe pentru marieclaire.

Citeste si: Tratament pentru puncte negre cu sare
Astfel, aceasta recomanda niste produse adaptate tipului de piele. De asemenea, medicul recomanda sa folosesti macar o data pe saptamana o masca de fata. La fiecare iesire afara, chiar daca este soare sau noros, foloseste o crema cu protectie solara. Nu uita sa iti hidratezi fata si sa aplici o baza de machiaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top