Connect with us

Revistateo.ro

Prognoza meteo pe 7 zile. -17 grade la inceputul saptamanii

Stiri

Prognoza meteo pe 7 zile. -17 grade la inceputul saptamanii

Prognoza meteo pe 7 zile a fost actualizata. Saptamana debuteaza cu inghet in toata tara, iar tendinta de racire accentuata se mentine pana pe 11 decembrie.

Ger cumplit

Cum va fi vremea luni, 5 decembrie 2016 – inghetul va cuprinde arii extinse din tara. in majoritatea regiunilor, fara exceptie, temperaturile vor cobori sub zero grade. in zonele de deal si de munte se vor inregistra valori cuprinse intre -2 si -16 grade.

La amiaza, termometrele vor arata -4 grade in cele mai multe zone. Ceva mai cald va fi in zonele de campie si Capitala, unde sunt asteptate maxime de 6 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Vantul se va intensifica abia spre seara.

Afla cum va fi vremea in orasul tau

Cum va fi vremea marti, 6 decembrie – Marti se anunta temperaturi crancene, de pana la -17 grade Celsius. Vremea se mentine mai rece fata de modul obisnuit din aceasta data, cu maxime de doar zero grade in Transilvania si 8-9 in Oltenia si Muntenia.

in estul Transilvaniei si Banat vor fi 8 grade, insa noptile se anunta geroase. in Bucuresti, maxima zilei va fi de 6 grade Celsius.

CITESTE SI: Trucuri pentru un CRACIUN norocos
Cum va fi vremea miercuri, 7 decembrie – Cerul va fi senin in Capitala, insa soarele va avea dinti. Temperatura va scadea sub zero grade, pana la -5 in timpul noptii. La Iasi va fi ceva mai cald, cu un grad peste valorile din Capitala, iar noaptea se vor inregistra -2 grade.

CITESTE CONTINUAREA PE HUFF.RO – VEZI CUM VA FI VREMEA IN WEEKENDUL URMATOR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top