Connect with us

Revistateo.ro

In cazul in care nu esti multumita de silueta ta, in primul rand trebuie sa stii cum sa te imbraci pentru a-ti subtia talia.

Frumusete

Cum sa te imbraci pentru a-ti subtia talia

In cazul in care nu esti multumita de silueta ta, in primul rand trebuie sa stii cum sa te imbraci pentru a-ti subtia talia.

Daca ai sanii mari si picioarele ceva mai groase, insa talia nu te avantajeaza, trebuie sa alegi cateva piese vestimentare care sa te ajute sa pari mai slaba.

Daca esti o persoana care poarta pantaloni si bluza ori fusta si camasa, intotdeauna alege ca piesa vestimentara de sus sa fie mai inchisa decat cea de jos. In acest fel, talia ta va parea mai subtire. Alege bluze care sa aiba un croi deosebit in partea abdomenului. O funda sau un clos vor ascunde cu succes kilogramele in plus.

In cazul in care porti des rochii, alege ca in jurul taliei sa fie intotdeauna o nuanta mai inchisa decat in restul rochiei. Si rochiile care au un model in parti mai inchis decat in restul rochiei te ajuta sa pari mai slaba.

Cumpara-ti rochii petrecute in jurul taliei, cu decolteu in V si nu te teme sa iti arati picioarele. In cazul in care ai si bratele groase, alege o rochie cu maneci.

Cum sa te imbraci pentru a-ti subtia talia. Renunta la tinutele largi

Alege intotdeauna o croiala potrivita pentru silueta ta si nu te ascunde in tinute largi. Foloseste sacouri pe masura ta si alege-le pe cele la care privirea se duce la umeri si la sani.

Accesoriile sunt de mare ajutor pentru a ascunde talia. Foloseste o curea lata atunci cand porti o camasa alba. Apeleaza cu incredere la accesorii mari si la un decolteu ceva mai generos si vei sti cum sa te imbraci pentru a-ti subtia talia.

Citeste si: Trucul care te ajuta sa cumperi mereu pantofi comozi
Renunta la pantalonii cu talia joasa si opteaza pentru cei cu talia inalta. Poarta o camasa ori o bluza pe care o bagi in pantaloni. Asa talia ta va fi mai mica si cu cativa centimetri.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top