Connect with us

Revistateo.ro

Utilizarile aspirinei. Stiai ca scoate petele de oua de pe haine

Stil de viata

Utilizarile aspirinei. Stiai ca scoate petele de oua de pe haine?

Utilizarile aspirinei sunt cunoscute in materie de beauty. Aceasta pilula are, insa, o serie de intrebuintari pentru o serie de situatii la care nu te-ai fi gandit niciodata.

Utilizarile aspirinei mai putin cunoscute

1. Scoate petele de oua de pe haine! Aceste pete sunt destul de greu de indepartat, mai ales daca materialul unui articol vestimentar este subtire. Piseaza aspirina si amestec-o cu apa rece. Aplica aceasta pata pe zona patata si freaca pana dispare. Uluitor, nu?

2. Te scapa de matreata! Sfarma doua aspirine si amesteca praful cu samponul tau preferat. Aplica samponul cu aspirina la nivelul scalpului si limpezeste-ti apoi parul cu apa calduta.

3. Cu doua pastile de aspirina, spui adio mahmurelii! Ia doua aspirine inainte sa te bagi in pat. Durerile de cap de a doua zi nu vor mai exista.

4. Pune aspirina in pamantul florilor tale! Asta va ajuta ca florile din ghiveci sa nu se ofileasca si sa creasca frumos si armonios. Poti pune aspirina atat in pamantul in care plantezi orhideea sau trandafirii japonezi cat si in apa cu care uezi florile.

5. Te scapa de ciuperca picioruluui! Aspirina are proprietati antifungice uimitoare. Dizolva 6 tablete de aspirina in apa calda si combina solutia cu pudra de talc. Aplica remediul pe zona infectata si puroiul va disparea. Acest tratament este util in cazurile incipiente de unghii incarnate. Remediul poate fi utilizat si pentru a scapa de bataturile din talpa.

CITESTE SI: Aplica pe fata un amestec din miere si aspirina. Uite ce se intampla cu pielea ta!

6. Una dintre cele mai surprinzatoare intrebuintari ale aspirinei are legatura cu buna functionare a masinii tale. Pune doua tablete de aspirina in interiorul bateriei masinii pentru prelungirea vietii acesteia. Acidul sulfuric din baterie, combinat cu acidul acetilasilicilic incarca bateria suficient incat sa ajungi la primul service auto din cale.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top