Connect with us

Revistateo.ro

Mainile sunt cele care reusesc de multe ori sa ne dea de gol in privinta varstei noastre. Incearca si tu tratamente naturale pentru intinerirea mainilor

Cosmetica

Tratamente naturale pentru intinerirea mainilor

Mainile sunt cele care reusesc de multe ori sa ne dea de gol in privinta varstei noastre. Incearca si tu tratamente naturale pentru intinerirea mainilor

Daca pentru fata putem apela la tratamente cosmetice si la interventii chirurgicale, ridurile de pe maini nu pot disparea la fel de repede.

Desi multe femei aloca mult timp ingrijirii fetei, de multe ori uita ca si mainile sunt la fel de importante.
Acest lucru nu este deloc benefic si trebuie sa iei masuri imediat. Daca simti ca mainile tale nu mai arata la fel ca in tinerete, incearca niste tratamente naturale.

Pielea mainilor este extrem de sensibila, iar grasimea este insuficienta pentru a asigura o hidratare corecta.
Nu trebuie sa dai zeci de lei pe creme scumpe si cu efect temporar, ci poti incerca niste tratamente pe care le faci in casa.

Daca vrei maini fine, ai nevoie de un cartof. Alege un cartof de marime medie, si coace-l. Zdrobeste-l cu o furculita, apoi adauga doua linguri de ulei de masline.

Tratamente naturale pentru intinerirea mainilor. Incearca uleiul de macese zilnic

Pune si 2 linguri de miere si putin lapte, apoi amesteca pana se face o crema fina. Pune continutul intr-un borcan si tine-l la frigider. Aplica de 2-3 ori pe saptamana pe maini si lasa timp de 15 minute. Spala-te apoi cu apa calduta.

In cazul in care vrei sa imbunatatesti elasticitatea pielii, foloseste oua. Separa albusul de galbenus si amesteca albusul cu o lingurita de miere. Aplica pe maini cu o pensula si lasa sa se usuce. Clateste cu apa calduta si cu sapun. Asta este tot.

Citeste si: Cinci moduri de a folosi zeama de lamaie pe fata
Incearca si ulei de macese pentru fermitatea si elasticitatea pielii. Maseaza-ti mainile zilnic cu ulei de macese.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top