Connect with us

Revistateo.ro

Este cunoscuta in mediul online drept "femeia banana". Lin Ratcliffe consuma in fiecare zi 50 de banane si a uimit pe toata lumea cu infatisarea sa.

Dieta si Sport

Femeia care mananca 50 de banane pe zi. Cum arata Lin Ratcliffe

Este cunoscuta in mediul online drept „femeia banana”. Lin Ratcliffe consuma in fiecare zi 50 de banane si a uimit pe toata lumea cu infatisarea sa.

Dupa ani intregi in care a avut probleme cu greutatea, Lin Ratcliffe a decis ca trebuie sa ia masuri si sa slabeasca.

Ea si-a facut singura o dieta, fara sa consulte un medic nutritionist. Ea a numit dieta „raw till 4”. Astfel, pana la ora 4 dupa-amiaza, ea nu consuma decat fructe crude.

Cat despre cina, ea mananca tot mancare vegana, pe baza de carbohidrati.

Astfel, Lin Ratcliffe a reusit sa slabeasca mai bine de 20 de kilograme, iar acum are corpul pe care si l-a dorit intotdeauna. Dieta sa a devenit virala pe retelele de socializare, iar multe femei i-au urmat exemplu.

Acum, Lin consuma 50 de banane zilnic pentru a se mentine in forma. Ea si-a impartasit secretele cu cei care o urmaresc pe retelele de socializare. Tanara crede ca grasimile slabe si carbohidratii sunt perfecti pentru organism.

Chiar daca a ramas insarcinata, Lin a urmat dieta si in timpul sarcinii. Imediat dupa ce a nascut, ea a dezvaluit ca ea si copilul nu au suferit din cauza acestei diete.

Lin Ratcliffe consuma zilnic cantitati uriase de fructe

Mancarea din timpul zilei, pana la ora 4, consta intr-o cantitate uriasa dintr-un singur fruct. De exemplu, ea mananca ori 2 fructe de ananas, oricinci mango, ori doi litri de suc de fructe.

Femeia care mananca 50 de banane pe zi. Cum arata Lin Ratcliffe

Femeia care mananca 50 de banane pe zi. Cum arata Lin Ratcliffe

De asemenea, in alte zile poate consuma 1.4 kilograme de caise sau 20 de banane. Dupa ora patru, Lin consuma 3.5 kilogramede cartofi copti.
Citeste si: Cat de bune sunt shake-urile de proteine pentru slabit
Medicii nutritionisti avertizeaza asupra faptului ca organismul are nevoie de minerale, de grasimi sanatoase si de vitamine. Prea multa fructoza este echivalenta cu cativa litri de suc acidulat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top