Connect with us

Revistateo.ro

De ce trebuie sa respecti un Rac

Astro-FUN

De ce trebuie sa respecti un Rac

Zodia Rac este considerata aproape perfecta. Merita tot respectul pentru ca tot ce obtine in viata o face prin munca proprie. Acest nativ este un exemplu pentru majoritatea dintre noi.

Racul are o fire destul de complexa. Pare timid la prima vedere, insa este destul de vehement atunci cand trebuie. Calitatile sale se pot schimba usor in defecte, fapt pentru care e bine sa il tratezi cu respect si sa nu il sicanezi din orice motiv.

Este imprevizibil si oscilant in ceea ce priveste viata sociala, insa extrem de sarguincios cand isi ia angajamente uriase. Este atasat de familie si extrem de fidel partenerului de viata.

Nu insista asupra aspectelor sensibile din viata unui Rac

Isi impartaseste cu usurinta simtamintele si reuseste sa capteze atentia tuturor prin felul sau de a fi. Are carisma si poate oricand sa tina prelegeri in public. Niciodata nu isi face strategii inainte de a vorbi ca sa dea bani, ci spune totul din suflet.

Spontaneitatea lui este esentiala in situatii incurcate. Daca nu ai idee cum sa iesi dintr-un bucluc, apeleaza la ingeniozitatea acestei zodii de apa. Racul face conexiuni mentale impresionante si trage concluzii fara a trece faptele prin prisma unei ratiuni implacabile.

Reuseste sa vada cu ochii inimii ceea ce altii vad cu ochii minti, un lucru foarte rar intalnit. Doar Fecioarele mai au aceasta abilitate, sa-i zicem extrasenzoriala.

Este creativ si sensibil. Poate fi jignit usor, cu o singura privire, cu un simplu gest. Pentru Rac, a-l respecta inseamna ai accepta chichitele si a nu-l judeca. Nu suporta intrebari insinuante si nu va ierta nicio persoana care intra cu bocancii in viata sa.

CITESTE SI: 10 citate care definesc zodia Rac

E suficient de deschis incat sa vorbeasca singur. Considera ca daca nici dupa ce isi pune viata pe tava, cei din jur nu inceteaza cu intrebarile, este nerespectat.

Racul iti spune exact cat vrea sa auzi, asa ca nu insista asupra lucrurilor sensibile care se petrec in viata lui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top