Connect with us

Revistateo.ro

Astrologie: Limbajul trupului in functie de zodie

Astro-FUN

Astrologie: Limbajul trupului in functie de zodie

Limbajul trupului te defineste in functie de zodia ta!

Unii dintre noi nu-si pot ascunde nicio clipa suferinta, furia, bucuria, atractia sau antipatia fata de cineva, pentru ca mimica fetei ii tradeaza instant, la fel si gesturile involuntare. Limbajul trupului e mai mult sau mai putin expresiv si in functie de zodia din care faci parte.

LIMBAJUL TRUPULUI IN FUNCTIE DE ZODIE

BERBEC
Cand ai calcat pe coada un berbec, privirea lui iti spune mai mult decat o mie de cutite. Pardon, cuvinte. Foarte pasional, ii e imposibil sa ascunda cand trece printr-o stare sau alta: da ochii peste cap, isi musca buzele, da cu pumnul in masa… In conversatiile de zi cu zi gesticuleaza mult, chiar obositor.

TAUR
N-ai nevoie de multe vorbe ca sa-ti dai seama ca ai trezit interesul unui nativ din Taur, gesturile il tradeaza imediat. Te priveste fix in ochi cand vorbiti, fara sa-si desprinda privirea, de parca si-a pus in gand sa te hipnotizeze? E clar, l-ai cucerit.

GEMENI
Daca-i pui rabdarea la incercare unui Geaman cu discutii inutile sau il lasi sa astepte mult si degeaba, nu poate sta locului si-ti transmite prin fiecare gest ca nu se simte in largul lui sau ca-l plictisesti, dupa caz.

Limbajul trupului in functie de zodie – RAC

Gesturile care exprima grija sunt rezervate persoanelor dragi, Racii fiind mamosi de felul lor, in sanul familiei sau in public. Pe de alta parte, Racul poate parea trist si pierdut fara vreun motiv, asa ca nu te lua intotdeauna dupa ceea ce transmite privirea acestui semn de apa, mereu prins in valtoarea amintirilor.

LEU

Foarte expansivi, dau impresia ca plac pe toata lumea, dar la fel de usor iti vei da seama daca nu suporta pe cineva. Ii incanta sa-si marcheze teritoriul cu ajutorul limbajului nonverbal, sa arate cine e seful. Femeile Leu au de obicei parul lung si-l flutura permanent pentru a-si afirma feminitatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top