Connect with us

Revistateo.ro

Tu stii ce zodie esti in HOROSCOPUL TOTEMIC? Vezi aici tot zodiacul

Horoscop

Tu stii ce zodie esti in HOROSCOPUL TOTEMIC? Vezi aici tot zodiacul

Este zodiacul indienilor sud-americani care seamãnã foarte mult cu cel european. Existau 12 totemuri (reprezentând animale). Perioadele corespund aproape exact cu cele din zodiacul clasic. Se poate face o oarecare analogie între aceste animale si nativii nãscuti în acele perioade. Indienii purtau în diferetele perioade ale anului pandantive cu animalul ce guverna perioada respectivã.

ULIUL (21 Martie – 19 Aprilie)
Cel mai important pentru el este sentimentul libertãtii. Cel care va încerca sã-l „lege” de sine, mai devreme sau mai târziu îl va pierde. Uliul este atras de tot ceea ce este nou, iubeste succesul si acceptã cu usurintã schimbãrile. Ceea ce pe alti îi sperie, pe el, dimpotrivã, îl inspirã. Este curajos, decis si gata sã riste, chiar dacã toti ceilalti considerã cã nu are nici o sansã.

CASTORUL (20 Aprilie – 20 Mai)
Castorul îsi construieste neobosit casa si la fel de determinat si de perseverent este în viatã. Sursa puterii si inspiratei sale este natura. Pentru majoritatea celor nãscuti sub acest semn, cel mai important este sã aibã o grãdinã mare (casã, familie, gospodãrie). Castorii stiu sã aibã grijã si de cei din jur. În viatã, ei sunt sinceri, deschisi, buni familisti si pretuiesc, înainte de toate, linistea si confortul cãminului.

Pagini: 1 2 3 4 5 6

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top